Nytårstilbud! Spar 30 % på ATK-bogen

on January 7 | in AKTUELT, ATK, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Nytårstilbud! Spar 30 % på ATK-bogen

Til og med den 31. januar kan du købe ATK-bogen til 159 kr. Normalpris 229 kr.

ATK-bogen er en træningsbog for skytter og trænere om struktureret skydetræning. Bogen guider til at lære de enkelte skydetekniske elementer i den mest optimale og pædagogiske læringsrækkefølge passende til skyttens udvikling.

ATK-bogen hjælper træneren til at forstå og forklare teknik for skytterne samt foreslår øvelser, der kan laves i klubben for at sikre en alsidig og sjov træning.

Bogen er i 2018 opdateret og trykt i en 3. udgave. I denne nye udgave er der bl.a. tilføjet et kapitel om holdtræning, og hvordan fællestræning for flere skytter samtidigt kan løfte niveauet og give en bedre træningskultur i klubben.

Med ti kapitler og 280 sider er ATK-bogen den mest omfattende danske grundbog i præcisionsskydning for riffel og pistol samt flugtskydningsdisciplinen skeet. Begyndende med generelle kapitler om trænerroller, holdtræning og talentudvikling fortsættes med at skildre den skydetekniske læring, der bør arbejdes med på skyttens enkelte udviklingstrin, fra begynder til topskytte. Alle kommende og også nuværende skytter og trænere vil kunne dykke ned i bogen og finde tips, tricks og inspiration til den fortsatte skydekarriere.

Tilbuddet gælder både med og uden Støttekort. Læs mere om ATK-bogen her.

Find info om bestilling her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »