RIFFEL-50METER-UNGDOM

OL-optakt: Er din forening klar til OL?

on July 27 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on OL-optakt: Er din forening klar til OL?

OL-deltagelse er for eliten, men OL-succes kan også være for bredden. De tre OL-skytter har alle mulighed for at nå en finale, og det betyder stor eksponering i de danske medier. OL, sport og skydning vil forhåbentlig fylde i bevidstheden hos mange danskere hele august og september med, hvor der er paralympiske leje – også med deltagelse af en dansk skytte. Denne guide giver tips til, hvordan din forening kan ride videre på OL-bølgen og blive mere synlig i lokalmiljøet og forhåbentlig få flere medlemmer. Du får her tre tips til før, under og efter det potentielt nye medlem kommer ind ad døren i din forening.

 

FØR

Opdater hjemmesiden
Ud med billedet fra DM i 1998. Ind med nyttig information og et moderne look. Beskriv hvorfor jeres disciplin er sjov, og hvad den går ud på. Hvor og hvornår må nye komme og prøve?

Afhold åbent hus-arrangementer
Reklamér f.eks. med små plakater i lokalområdet, kontakt lokalavisen, lav et offentligt event på klubbens Facebook-side og få alle medlemmer til at invitere mindst fem personer hver. Benyt enhver chance online og offline til at gøre reklame.

Gør det nemt at finde foreningen
Har I et skilt ved døren? Og ved vejen? Kan man se skiltet for ukrudt? Kan skiltet ses i mørke?

 

UNDER

Lav en plan for ”den gode velkomst” i klubben
Hvad er den gode velkomst i jeres forening? Hvad kan man prøve som ny? Hvem hjælper med det? Ganske almindelig imødekommenhed og lyst til at dele ud af sin passion for skydesporten kan smelte mange hjerter. Husk at få mailadressen på alle besøgende, så I nemt kan kontakte dem efterfølgende.

Instruer i at skyde
Dygtige instruktører og trænere er vejen frem for at tilbyde en god oplevelse på skydebanen – både for kommende medlemmer og for jeres nuværende skytter. Hjælp de nye i gang og hold det sjovt, simpelt og sikkert.

Gør plads ved lejrbålet
Vil I have nye medlemmer, skal I både mene det og vise det. Det hjælper ikke at sidde som en lukket klub rundt om bordet i hjørnet, I må åbne jer og gøre det nemt for nye at finde sig til rette i klubhuset. Det er menneskeligt at blive glad, når nogen viser interesse for en – snak med de nye! Det sociale betyder meget – det er sikkert derfor, du selv bliver ved med at komme igen.

 

EFTER

Følg op på åbent hus-arrangementet
Lav en lille tekst til lokalavisen med et par gode billeder. Læg billeder på jeres Facebook-side og skriv på eventet. Inviter alle til at komme igen næste uge. Skriv en mail til alle deltagerne.

Fortsæt med at gøre skydning sjovt
Det skal være sjovt at gå til skydning og træne skydning. Giv træningsaftenerne indhold f.eks. med holdtræning.

Bliv bedre til at blive bedre
Snak om hvad der gik godt og skidt denne gang. Lykkedes det at få gjort noget for at få nye medlemmer? Kom der nye og prøvede? Blev de medlemmer? Kommer de stadig? Hvorfor? Hvorfor ikke? Hvordan gør I i fremtiden for at byde flere indenfor?

 

Læs meget mere om OL i det nyeste nummer af Skyttebladet:

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »