Opråb: Deltag ved unionens ekstraordinære repræsentantskabsmøde

on September 25 | in AKTUELT, DSkyU, Repræsentantskabsmøde | by | with Comments Off on Opråb: Deltag ved unionens ekstraordinære repræsentantskabsmøde

Dansk Skytte Union står i en rigtig svær situation efter repræsentantskabsmødet i august ikke kunne gennemføres pga. manglende deltagelse. Derfor opfordrer unionsstyrelsen på det kraftigste både foreninger og forbund til at støtte op om det ekstraordinære repræsentantskabsmøde, der er programsat til den 11. oktober 2020 i Fredericia. Unionen er presset, da der er nye aftaler, der skal indgås med DIF og Team Danmark, og det er nødvendigt, at mødet bliver gennemført:

– Vi vil på det kraftigste opfordre forbund og foreninger til at møde talstærkt op, så vi kan få gennemført mødet. Det er helt afgørende, at bestyrelsen igen kan træffe beslutninger for unionen, så vores arbejde kan fortsætte. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at vi er nok delegerede til at få mødet afholdt, siger formand John Hansen og forklarer:

– Vi er lige nu bundet af, at vi ikke kan indgå de nødvendige aftaler, som er med til at sikre grundlaget for unionen. Derfor er vi afhængige af, at der er mange, der deltager i Fredericia den 11. oktober. Ellers kommer vi simpelthen til at lukke ned, for så kan bestyrelsen ikke træffe beslutninger på unionens vegne, lyder det fra John Hansen.

For at deltage ved det ekstraordinære repræsentantskabsmøde skal du kontakte formanden for dit forbund, eller for flugtklubber formanden for Flugtsektionen. Herefter er det de respektive formænd for forbund og Flugtsektionen, der samlet tilmelder de delegerede. Dette skal gøres seneste søndag den 27. september kl. 10.30, og derfor er det ved at være allersidste chance for tilmelding.

Du kan se kontaktoplysninger på de enkelte forbundsformænd herunder. Bemærk at Fyns Skytte Forbund og Danske Sortkrudtsskytter allerede har tilmeldt deres delegerede.

Mødet afholdes søndag den 11. oktober 2020 kl. 10.30 på Best Western Plus Hotel i Fredericia.

 

Bornholms Skytte Forbund
Ernst Christoffersen
Tlf.: 56 95 37 23
bonanza.ec@gmail.com

Dansk Sportsskytte Forbund
Claus Henneberg
formand@dsf.dk

Dansk Sortkrudtsskytter
Jan Chopart
Tlf.: 21 17 68 60
jan@chopart.dk

Flugtsektionen
Kent Simonsen
Tlf.: 93408323
Kent.simonsen@icloud.com

Fyns Skytte Forbund
Steen Hansen
Tlf.: 51 14 48 98
steen.hansen@saknet.dk

Jyllands Skytte Forbund
Poul Erik Hansen
Tlf.: +45 50 94 40 77
p_h@privat.dk

Københavns Skytte Forbund
Jeanie Majbred
Tlf.: 27 20 85 02
majbred@mail.dk

Lolland-Falsters Skytte Forbund
Carsten Klich
Tlf.: 51 24 42 56
cak@sport.dk

Sjællands Skytte Forbund
Kristian Hansen
Tlf.: 42 76 23 59
formand@sjællandsskytteforbund.dk

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »