LANDSHOLD

on December 11 by

Pistolsektionens juniorlandshold har primært fokus på ISSF-disciplinen 10 meter. Juniorlandsholdet er oprettet med henblik på udvikling af skytter til elitegruppen under Dansk Skytte Union. Juniorlandsholdet består af nogle af Danmarks bedste dame- og herrejuniorskytter, som i fremtiden sigter på at præstere ved et mesterskab (OL, VM, EM), eller som satser på at komme med i elitesatsningen i fremtiden. Juniorlandsholdet skal altså ses som et muligt springbræt – et skridt på vejen til elitesatsningen.

Landsholdet består af skytter i alderen 14-24 år. I 2019 består Pistolsektionens juniorlandshold af syv skytter – se de syv skytter her.

Træner for juniorlandsholdet er Michael K. Barnes.

På juniorlandsholdet får skytterne læring om teknisk træning, fysisk træning og mental træning. Fokus for landsholdet i 2019 er de tekniske elementer i præcisionskydning. Træningen på juniorlandsholdet bygges op om ATK, som med udgangspunkt i de grundlæggende principper tilpasses den enkeltes fysiske niveau, således at skytten hele tiden får det maksimale udbytte af træningen.

Juniorlandsholdet afholder 8-10 træningssamlinger om året fordelt rundt i hele landet. Derudover vil der være deltagelse i 1-2 internationale stævner på højt niveau, hvor de udtagne skytter vurderes at kunne gøre sig gældende.

Har du lyst til at komme på Pistolsektionens juniorlandshold? Læs mere her.

Du kan følge juniorlandsholdet på deres Facebook-side og på Instagram.

 

Comments are closed.