OPTAGELSE

on December 11 by


Pistolsektionen har med henblik på udvikling af skytter til elitegruppen under Dansk Skytte Union oprettet to landshold:

Juniorlandsholdet og mesterskabsgruppen 2017
Landsholdet består af ungdoms- og juniorskytter, der skyder med én hånd fritstående, som har talent og er dedikeret for træning, som er motiveret for udvikling og som kan deltage i et antal samlinger og observations træninger.

Pistolsektionens træner planlægger disse samlinger, hvor øvrige trænere kan indgå i arbejdet. Der må påregnes en del egenbetaling.

Skytternes klubtrænere tilstræbes medtaget. Skytternes evne til at tilegne sig ny viden og være parate til at lytte og følge en træners anvisninger vil også være et vurderingsgrundlag for at kunne deltage på bruttoholdet.

Der skal som minimum ydes ca. 10 timers skydesportsrelateret træning pr. uge, hvor teknisk, fysisk og mentaltræning indgår.

De tekniske elementer skal læres og derefter finpudses. Her vil der være tale om et samarbejde med klub/talentcentertræneren og sektionens træner/ansvarlige.

Det skytterne får læring om på bruttoholdet er teknisk træning, fysisk træning og mental træning.

Fokus for bruttoholdet i 2017 er de tekniske elementer i præcisionskydning. De er grundlaget for indlæringen. Træningen i gruppen bygges op om ATK, som med udgangspunkt i de grundlæggende principper tilpasses den enkeltes fysiske niveau, således at skytten hele tiden får det maksimale udbytte af træningen fra “leg til landshold”.

Comments are closed.