Præcisering: DM’er og vurderingsstævner undtaget forsamlingsforbuddet

on November 6 | in AKTUELT, DSkyU | by | with Comments Off on Præcisering: DM’er og vurderingsstævner undtaget forsamlingsforbuddet

Flere af unions stævner og konkurrencer er undtaget forsamlingsforbuddet, da de falder under kategorien ”professionel idræt”.

Dette blev specificeret i de seneste retningslinjer for idrætten, der blev udsendt i sidste uge.

Formuleringen lyder således, at der er en ”undtagelse til forsamlingsforbuddet for udøvere af professionel idræt”. Dette gælder i alle DIF’s specialforbund, altså også i Dansk Skytte Union, de ”øverste nationale ligaer, konkurrenceniveau eller tilsvarende for senior damer og herrer”.

Dette betyder i praksis, at danske mesterskaber (for herrer og damer), vurderingskonkurrencer (udtagelsesstævner) samt DIF-turneringen for riffel 10 meter er undtaget forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Dette bliver aktuelt allerede den 13.-15. november, hvor der afholdes DM i riffel 10 meter, og igen den 28. og 29. november hvor der er vurderingsstævne i Herning for riffel og pistol 10 meter.

Læs mere om DM Riffel 10 meter her.

Læs mere om vurderingsstævnet her.

De generelle retningslinjer vedrørende mundbind, afstand osv. SKAL naturligvis stadig overholdes, og til konkurrencerne tages der de nødvendige forbehold, så konkurrencerne afvikles forsvarligt.

De seneste retningslinjer for idrætten samt vejledning til skytteforeninger kan findes her.

 

Tilføjelse: Retningslinjer for Nordjylland

Det er DIF’s vurdering, at udøvere der bor i de lukkede kommuner IKKE må krydse kommunegrænserne for at dyrke idræt. Derfor kan disse skytter ikke deltage ved f.eks. DM og vurderingsstævnet den 28. og 29. november. Dansk Skytte Union undersøger muligheder for, hvad der kan gøres for de skytter, der ikke har muligheder for at deltage i Herning pga. nedlukningen.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Dansk Skytte Union på info@skytteunion.dk.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »