PRESIDENTS CUP 2021

on November 8 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on PRESIDENTS CUP 2021

Luftkonkurrencer er hermed overstået ved Presidents cup, og der er nu kun 50m finalerne og mixteam tilbage. Men hvordan er det gået skytterne?
Frederik Larsen, 10m pistolskytte endte sin konkurrence med 571 point, samt en 11. plads. Han udtaler sig følgende:
 “Jeg kom herned klar og forberedt. Min indledende i mixteam beviser også, at jeg var hvor jeg skulle være. Men da der bliver sagt start kan jeg ikke sætte ord på hvad som sker, men noget ændrer sig og giver udfordringer. Jeg kan i kortere perioder få tingene til at fungere, men det bliver aldrig rigtigt godt. Men nu ser jeg frem mod mixteam semifinale kl. 19 i aften”.
Som Frederik Larsen også hentyder til, så gik den indledende mixteam konkurrence godt. Her skyder Frederik Larsen 290 point, mens partneren Sylvia Steiner skød 285, De gik videre til semifinalen, men afsluttede som nr. 4.

Rikke Mæng var flyvende i mixteam konkurrencen, hvor hun lagde ud med 317.3, mens partneren Istvan Peni skød 312,8. Samlet gik de ind i semifinalen som nr. 4 med pointsummen 630,1. Istvan Peni og Rikke Mæng gik trygt videre til finalen, også kaldet ‘Medal Match’. Her leverede de et flot stykke arbejde, men tabte desværre finalen, og vandt dermed sølv.

I sin individuelle konkurrence havde Rikke Mæng lidt småproblemer i starten, men får afsluttet med et resultat på 627.7 point. Det blev til en 10. plads. 

 “Først og fremmest er det mega fedt at være til konkurrence igen. Min skydning i går, til mixteam, var helt igennem perfekt. Det var dog ikke helt gældende for min skydning i dag. Jeg tror de fleste riffelskytter kan nikke genkendende til følelsen om ikke at stå i balance. Sådan føltes det for mig, de første 23 skud i dag. Jeg fik taget en længere pause, hvor jeg fik rykket mig lidt længere tilbage. Derefter fik jeg en bedre fornemmelse og mine skud sad hvor de skulle.
Jeg er rigtig tilfreds med min skydning, efter en så lang pause efter OL i sommers”.

På 50m banen er de indledende individuelle konkurrencer også blevet afsluttet. Her skulle de først skyde en halvmatch på 1 time og 30 minutter. De 10 bedste går videre til endnu en halvmatch, som de har 1 time og 15 minutter til at skyde. 
Her blev Steffen Olsen nr. 13 med 583 point, og kom desværre ikke videre til næste halvmatch. Kravet til det såkaldte ‘stage 2’ lød på 588 point. 

Rikke Mæng klarede den første halvmatch med 587 point og en 9. plads. Dette gjorde hun kom videre til næste halvmatch, hvor der var fart over feltet. Her skød Rikke Mæng 585 point, hvilket gør at hun er kvalificeret til finalen. 
 “Puha sikke en konkurrence! Der skulle godt nok fart på i den sidste skydning, men formåede at holde fokus hele           vejen og det var heldigvis nok til en finaleplads”.

I dag, mandag, skal Steffen Olsen og Rikke Mæng igen på banen. Kl. 16.45 står det på mixteam konkurrencen. Steffen Olsen og Rikke Mæng skal skyde denne konkurrence sammen, da de tilfældigvis, ved lodtrækning, har trukket hinanden. 

Finalen på 50m banen, som Rikke Mæng deltager i, bliver skudt tirsdag eftermiddag, kl. 15.15.
Alle semifinaler og finaler bliver sendt live. og alle resultaterne kan findes her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »