Resultater for 2. og 3. runde af 10m DIF-turnering

on November 21 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Resultater for 2. og 3. runde af 10m DIF-turnering

Lørdag blev der afholdt 2. og 3. runde af DIF-turneringen på 10 meter. Og det skulle blive et par spændende runder, der blev afholdt hos Aalborg og Viborg.

Flere opgør var helt tætte i løbet af sjette og afgørende serie, og i enkelte serier blev sidste skud afgørende for, hvem der løb med sejren i den pågældende kamp.

Suveræn var Anna Skade Nielsen fra Særslev, der leverede to suveræne skydninger på dagen. Bedst var hun i kampen mod Aalborg, hvor hun skød fornemme 627,9, mens hun mod Trehøje skød 627,1. Det er således de to bedste serier, der foreløbigt er skudt i DIF-turneringen i denne sæson.

I skydningen mod Trehøje var det dog uden modstand, da de ikke kunne stille hold på dagen.

I den samlede stilling er ligger BPI og Viborg 1 på henholdvis første- og andenpladsen. Begge hold gjorde rent bord lørdag med seks sejre i seks kampe, og begge har nu samlet syv sejre sammen efter de første tre runder.

Derefter følger Ballerup og Særslev, der med seks sejre i den samlede stilling i øjeblikket kæmper om tredjepladsen.

Du kan se samtlige resultater for 2. og 3. runde her.

10m DIF-turneringen er en årlig holdturnering for op til otte hold. Holdene består af tre skytter, og der skydes i alt syv indledende runder, hvor alle møder alle.

I hver runde skyder alle skytterne fra hvert hold imod en skytte fra modstanderholdet. Der er dermed tre point på spil til det samlede regnskab i hver runde.

Efter de syv runder mødes alle hold til et finalestævne, hvor de både skydes om medaljer og om kvalifikation til næste års DIF-turnering.

4. og 5. runde af 10m DIF-tuneringen afvikles lørdag den 26. januar, hvor Særslev og BPI er værter.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »