Reviderede retningslinjer: Kun én gruppe pr. træner

on November 16 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Reviderede retningslinjer: Kun én gruppe pr. træner

Kulturministeriet har præciseret, at en træner ikke må træne mere end én gruppe samtidig. Ændringen gælder med øjeblikkelig virkning, og betyder, at en træner kun må have ansvaret for aktiviteterne i én gruppe ad gangen.

En træner må altså ikke facilitere, kommunikere eller på anden måde være i kontakt med flere grupper, der er til stede samtidig. Sektionsopdelt træning kan fortsat ske, hvis der er tale om separate grupper (og trænere). Det betyder, at der fortsat kan gennemføres træning i flere grupper på max 10 personer inkl. træner, hvis der er tale om grupper med egen træner og træningsforløb.

For idrætsaktiviteter for børn og unge til og med 21 år gælder forsamlingsforbuddet på 50 fortsat, og idrætsaktiviteterne kan derfor fortsætte som hidtil.

DIF og DGI har opdateret deres retningslinjer her.

Læs mere hos DIF her.

I den forbindelse har også Dansk Skytte Union og de øvrige skytteorganisationer opdateret vejledningen for aktiviteter på skydebaner. Hent vejledningen her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »