MAILLISTE

on March 11 by

Riffelsektionen har oprettet en mailliste til udsendelse af diverse indbydelser og resultatlister. Maillisten er oprettet ved Yahoo, men det er ikke et krav, at man har en Yahoo-konto for at komme på maillisten.

Hvis du har en Yahoo-, Facebook- eller Google-profil, kan du tilmelde dig via linket nedenfor. Du kan f.eks. vælge at logge på med din Facebook- eller Google-konto, hvis ikke du vil oprette en Yahoo-konto. Du skal dog forbinde din eksisterende mail med et Yahoo-ID.

Klik her for at tilmelde dig Riffelsektionens mailliste.

Alternativt kan du sende en mail til administrator Flemming Brandenborg på riffelungdom@gmail.com og bede om en invitation.

Hvis du har modtaget en invitation til maillisten på mail, tilmelder du dig ved at følge vejledningen her: Vejledning til riffelsektionens mailliste.

Når man er tilmeldt maillisten får man samtidig mulighed for selv at udsende indbydelser, resultatlister mv. til de øvrige medlemmer af maillisten. Gruppen har ca. 300 medlemmer. Med denne frihedsgrad forventes det naturligvis, at man udviser stor selvdisciplin mht. indholdet af mailen. Det er ikke tilladt at benytte maillisten til reklamemails. Hvis administratoren finder grund til det, kan han slette personer fra maillisten.

 

Et par gode råd inden du rundsender en mail:

  • Tjek overskriften på mailen. Hvis der f.eks. kun står ”Resultatliste” så tilføj også stævnenavn og dato.
  • Tjek dato/årstal/indhold en ekstra gang før du trykker på send.
  • Vedhæftede filer vedhæftes som pdf-filer.

For at rundsende en mail til alle medlemmer af maillisten skal du blot sende mailen til:
DSkyU-Riffel@yahoogroups.com

Man kan framelde sig maillisten ved at sende en tom mail til:
DSkyU-Riffel-unsubscribe@yahoogroups.com

Comments are closed.