Riffelatleter udtaget til EM i Italien

on August 7 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Riffelatleter udtaget til EM i Italien

Efter de sidste udtagelsesskydninger er de første riffelatleter nu udtaget til EM, der afholdes i Italien til september. Denne udtagelse gælder kun for disciplinen 3×40, da 60 liggende og 300 meter udtages på et senere tidspunkt.

Truppen består af i alt seks riffelskytter:

Steffen Olsen, herre
Niels H. Overgaard, herre
Rikke Mæng, dame
Stephanie Grundsøe, dame
Stine Nielsen, dame
Mikkel Damholt, herrejunior

Sportschef Linda Andersson fortæller om udtagelsen:

– Dette EM er et af højdepunkterne for os i år, og vi stiller med et stærkt hold, hvor flere af vores atleter kan blande sig i toppen. Så vi vil som altid kæmpe for finalepladser og medaljer til Danmark, selvom vi ved, at konkurrencen bliver benhård.

EM for riffel, pistol og flugt afholdes i år i tre forskellige italienske byer. EM i flugt begynder den 3. september i Lonato, hvor der tidligere på sommeren også blev afholdt VM. Den 12. september starter så EM for riffel og pistol på 25 og 50 meter i Bologna, mens EM på 300 meter afholdes i Tolmezzo fra den 22. september.

Skeetholdet udtages efter DM den 10.-11. august.

 

Begrundelse for udtagelsen af alle atleter:

Steffen Olsen
Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har blandt andet skudt 1177 point til World Cup i New Delhi, 1176 point til udtagelse i København, 1173 point i eliminationen og 1172 point til World Cuppen i München.

Niels Overgaard
Udtaget på baggrund af en realistisk top 15-placering. Har skudt 1175 point i eliminationen til World Cup i München samt 1172 point til IWK Berling og udtagelse i Århus.

Rikke Mæng
Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har skudt 1174 point på ISAS i Dortmund samt 1172 point på World Cup i München.

Stephanie Grundsøe
Udtaget på baggrund af en realistisk top-15 placering. Har skudt 1170 point til ISAS i Dortmund samt 1167 point til World Cup i München.

Stine Nielsen
Udtaget på baggrund af en realistisk top 15-placering. Har skudt 1169 point til ISAS i Dortmund samt 1166 point i eliminationen til World Cup i New Delhi samt til udtagelse i København.

Junior

Mikkel Damholt

Udtaget på baggrund af en realistisk finaleplacering. Har blandt andet skudt 1168 point til udtagelse i København samt 1167 point til Junior World Cup i Suhl og World Cup i München.

 

Ingen pistolskytter udtaget

For Silhuetpistol (herre) og sportspistol (dame) er det vurderet, at der ikke er nogen skytter, der på nuværende tidspunkt har en realistisk chance for at opnå en top 15-placering til EM, og derfor er der ikke udtaget pistolskytter.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »