Riffeljuniorerne slutter EM som nr. 20 og 33

on February 25 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Riffeljuniorerne slutter EM som nr. 20 og 33

Riffeljuniorerne slutter EM som nr. 20 og 33.

Der var desværre ingen finalepladser til Emma Nørholm Koch og Josefine Laursen ved EM på 10 meter i Wroclaw.

Tirsdag var de to juniorer de første danskere i aktion ved EM, og begge kom de godt ud af konkurrencen. Emma Nørholm Koch skød stabilt hele vejen igennem med serier på 103.6 – 103.4 – 103.4 – 103.9 – 103.6 – 103.9. Det gav en samlet score på 621,8 og en 20. plads for EM-debutanten.

Josefine Laursen var lidt mere svingende men fik undervejs en serie på 105.2 og sluttede på 619,5 og samlet en placering som nr. 33.

Hos juniorernes landstræner, Anni Bissø, var der masser af optimisme efter konkurrencen:

– Altså generelt er jeg tilfreds med dem begge to. Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere, men når vi tager deres alder og erfaring i betragtning, så synes jeg egentlig, de kommer godt ud af det. De arbejder med de ting, som vi har snakket om, inden vi gik ind, de er gode til at holde fokus i lange perioder, og det er det, vi skal bringe med videre til næste gang. Vi har en plan, og vi følger den, så det synes jeg, de gjorde rigtig godt, fortæller Anni Bissø.

Hun sætter også et par ord på de to skytter:

– Det er det første mesterskab, Emma er med til, så det var rigtig fint, selvom hun her op til EM har skudt nogle rigtig høje resultater. Det kan godt være med til, at forventningerne stiger lidt til, men det er bare ikke det samme til et mesterskab. Og det er det, vi ligesom prøver at erfare og bygge videre på til næste gang, hun skal afsted. For der er jo ingen tvivl om, at Emma er en af fremtidens skytter, vi har i Danmark.

– Josefine hun har jo lidt erfaring, men hun har været lidt mere svingende i år, og hun rammer egentlig sådan et acceptabelt niveau. Selvfølgelig ville vi også gerne have haft lidt mere til hende, men hun har nogle perioder, hvor hun bare er rigtig god, og de perioder skal vi bare have til at blive lidt længere.

Se interview med Emma Nørholm Koch og Josefine Laursen på Dansk Skytte Unions Facebook-side.

Se alle resultater fra EM her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »