Rikke Mæng misser finalen med mindste margin

on March 9 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Rikke Mæng misser finalen med mindste margin

Det var ikke meget Rikke Mæng manglede for at kvalificere sig til finalen på 50 meter ved World Cuppen i Mexico. En enkelt krydstier var hun fra tyske Koestel, der som 8. bedst bookede den sidste plads i finalen.

Begge skytter skød 1160 under torsdagens konkurrence. Rikke Mæng havde 53 krydstiere, mens tyskeren blev noteret for 54.

Derfor var det også en ærgerlig dansker, der skulle sætte ord på konkurrencen:

– Alt i alt er jeg godt tilfreds, men man vil jo altid gerne i finalen, og specielt når det var så tæt på, fortæller Rikke Mæng.

– Jeg har set meget frem til denne konkurrence, fordi det var først gang, vi kvinder skulle skyde 3×40. Og så fordi jeg endelig havde fået min egen riffel herover. Det blev en lille kamp mod vinden, men jeg formåede at holde fokus på de rigtige ting gennem hele skydning og er en dum krydstier fra finalen, lyder det fra Rikke Mæng.

Det var kinesiske Pei, der løb med sejren, mens Moudgil fra Indien og Kinas Sun tog henholdsvis sølv og bronze.

Se alle resultater her.

Mexico er første destination på årets World Cup-serie. Lørdag skal Esben Jakobsen i konkurrence på 50 meter mens Jesper Hansen, Emil Petersen og Mikkel Petersen skyder skeet lørdag og søndag.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »