Sæt X ved skydning

on November 10 | in Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER | by | with Comments Off on Sæt X ved skydning

Foreningstip: Brug valgdeltagelsen ved kommunalvalget til at skabe interesse for din forening.

Kommunal- og regionsvalget afholdes tirsdag den 21. november, og mange valgsteder er idrætshaller eller skoler med en riffel-/pistolskydebane i kælderen. Det er en oplagt mulighed for at åbne dørene i foreningen for de mange mennesker, der på denne dag alligevel har sin gang i samme bygning.

Valgstederne er åbne fra kl. 8-20, og de fleste steder er der sikkert travlest fra kl. 16 til 19. Det er derfor oplagt tidsrum for et åben hus-arrangement, hvor I kan vise foreningen frem, give vælgerne en sjov oplevelse med skydning og invitere dem til at komme igen med mulighed for at blive medlemmer.

Ved det seneste kommunalvalg stemte 71,9 % af den voksne befolkning. Valgaftenen er derfor en sjælden chance for at have en så mangfoldig gruppe af borgere på besøg under samme tag som jeres forening. En vælger bor altid tæt på sit valgsted, så det vil være nemt at komme igen og skyde hos jer.

Ideer til åben hus-arrangement
Pluk de ideer, som passer til din forening

Synlighed: Gør opmærksom på arrangementet via foreningens kommunikationskanaler og med plakater/opslag/pile i hallen, så vælgerne ikke kan undgå at se muligheden for at deltage i jeres åbent hus.

Gør det kort og nemt: Folk kommer i hallen for at stemme, regn ikke med den enkelte besøgende har afsat tid til at blive på skydebanen i lang tid. Giv deltagerne mulighed for på en enkelt måde at prøve skydning. F.eks. 5 gratis skud med luftriffel eller luftpistol.

Instruktører og sikkerhed: Deltagerne skal sikres en god oplevelse gennem kort og præcis instruktion i våbenbrug og med tydelig fokus på sikkerhed. Det er ikke på denne dag, instruktørerne skal holde lange foredrag om vejrtrækningsteknik og indstilling af riflens bagkappes betydning for nulpunktet. Hold det enkelt, sjovt og sikkert med 1 instruktør pr. foreningsvåben. Husk høreværn.

Politisk happening: Hvis I er friske på at blande politik og sport, kan I f.eks. lade deltagerne vælge hvilket parti eller blå/rød blok, deres resultat skal gælde for. Skiverne kan afleveres i kasser, der ligner stemmebokse. Så kan I efter arrangementet tælle sammen og se, hvem der vandt valget i skydning. I kan også lave exitpolls i løbet af aftenen med løbende sammentælling og skrive på en tavle. Med elektronik på banerne kan der være en bane pr. parti eller et antal baner til rød og blå blok og bruge elektronikken til at sammentælle konkurrencen. Konkurrencen er en sjov historie for lokalavisen – husk at tage billeder eller invitere lokalavisen forbi på valgaftenen.

Lodtrækningspræmier: Træk lod blandt alle deltagerne om f.eks. en gratis skydning for 2 personer med træner ugen efter, det er en billig præmie for jer, men attraktivt for deltageren. Indsaml mailadresser på alle deltagere og skriv rundt til alle og tak dem for deres deltagelse og opfordre dem til at komme igen. Husk at bruge Bcc-feltet så deltagerne ikke kan se hinandens mailadresser og føler sig udleveret

Liv i opholdsrummet: Gør det spændende at være på besøg i foreningen. Alle er denne dag naturligt interesseret i valget, så det er oplagt at have kaffe på kanden og fjernsynet tændt på en valgudsendelse. Brug også lejligheden til at fortælle om skydning og mulighederne i klubben.

Målgruppen: Vælgerne er alle 18 år eller derover. I kan vise, at skydning også er for børn og unge ved at invitere et par af jeres unge medlemmer med, eller ved at huske at nævne for deltagerne, at de er velkomne til at tage børnene med næste gang.

Valget er dit!

Hvis din forening griber muligheden og holder åbent hus, så send en mail og fortæl hvordan det gik.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »