Sidste frist for ansøgninger til juniorlandsholdet og mesterskabsgruppen

on November 28 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen | by | with Comments Off on Sidste frist for ansøgninger til juniorlandsholdet og mesterskabsgruppen

Pistolsektionen har stadig åben for tilmeldinger til juniorlandsholdet og mesterskabsgruppen 2017. Sidste frist er 1. december.

Pistolsektionens juniorlandshold er et tilbud til dig, som er på vej som talent og gerne vil arbejde på at nå Dansk Skytte Unions elitegruppe. Juniorlandsholdets hovedkoncept er de olympiske discipliner med prioriteten på 10m luftpistol. Juniorlandsholdet er for udøvere, som i fremtiden sigter efter at tilhøre elitegruppen og præstere ved mesterskaber. Udøverne kommer typisk på juniorlandsholdet, når de er i 16-års alderen, men de kan starte både tidligere og senere alt efter det individuelle udviklingsniveau.

Mesterskabsgruppen er for voksne skytter, der ikke deltager i elitesatsningen, men som har som målsætning i fremtiden at indgå i elitesatsningen. Alternativt skytter som satser på et internationalt mesterskab.

Læs den fulde beskrivelse af de to grupper her.

Find invitation og ansøgningsskema her.

Christina Borgen Nielsen er ny træner for de to grupper og ser frem til at modtage din ansøgning.

Egenbetalingen på 4000 kr. kan efter aftale med DSkyUs kontor betales i rater.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »