Resultater fra regionsfinalen i SIUS European Youth League 2017

on April 23 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Resultater fra regionsfinalen i SIUS European Youth League 2017

Tæt på – men alligevel langt væk!

Samtidig med vi har skudt om udtagelse til det kommende YOG, har vi haft et junior hold bestående af Nicklas Kildehøj, Mikkel Damholt Hansen og Josefine Laursen med til regions finalen i European Youth League, der blev afviklet i Sverige.
Desværre er vi i en meget stærk gruppe, hvor Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen havde kvalificeret sig til gruppefinalen, hvor alle hold skyder indbyrdes mod hinanden. Formen er en lidt anden end normalt, da skytterne seedes, og alle skyder 4 stk. 10 skud serier, hvor man får 2 point hvis ens 10 skud serie er bedre end sin modstanders. Totalt er der derfor 24 point at skyde om i hver kamp.

Danmark kom skidt fra start, da de tabte til Sverige (som viste sig at være helt suverænt skydende i weekenden), vandt over Finland og tabte til Norge, så inden sidste kamp mod Polen (Norge mødte Sverige) var Danmark på tredie pladsen 16 point efter Norge! MEN en utrolig flot afslutning af Danmark samtidig med at Sverige “lammetævede” Norge resulterede i, at de 16 point blev hentet. Desværre ikke nok til at overhale Norge, da begge lande endte med 2 sejre og 49 point, og Norge jo tidligere havde vundet den indbyrdes kamp mod Danmark.

De 2 bedste hold gik direkte videre til Europa finalen, der finder sted i Osijek, Kroatien til Oktober. Herudover går den bedste treer fra de 3 grupper videre, så der er stadig en lille chance for at komme med til finalen. De andre grupper har endnu ikke skudt deres finaler.

Den komplette resultatliste fra skydningerne kan ses HER.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »