Skeetskytte David Scheurer udtaget til EM

on June 11 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Skeetskytte David Scheurer udtaget til EM

Elite- og talentudvalget har udtaget skeetskytte David Scheurer til dette års EM. Udtagelsen sker allerede nu, da det skal sikre det unge talent de bedste betingelser inden mesterskabet.

EM vil være 16-årige David Scheurers første internationale mesterskab. Han har i 2019 skudt 115 til udtagelsen ved Scandinavian Open, ligesom han har ranglisteresultater på 117 fra Horsens GP og 115 fra Brandenburg GP. David Scheurer udtages til EM på den baggrund, at han har en realistisk chance for at placere sig i top 15 ved mesterskabet.

Formand for Elite- og talentudvalget, Anders Sode, ser et stort potentiale i den talentfulde skeetskytte:

– David er en ung skytte, som allerede nu har vist, at han har store muligheder i fremtiden inden for skeet, hvis han forsætter sin udvikling. David har opnået ret meget i en tidlig alder, når man tænker på, at han kun har skudt skeet i lidt over tre år. Det er fordi, han har et fantastisk drive og træner røven ud af bukserne for at nå sine mål, fortæller Anders Sode, der siger følgende om udtagelsen:

– Vi udtager David til EM allerede nu for at sikre, at vi i samarbejde kan få lagt en god plan for ham, og han kan have fokus på at forbedre nogle bestemte ting, så han er helt klar til at deltage ved EM i september, forklarer Anders Sode.

EM 2019 afholdes i Lonato i Italien fra starten af september.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »