Sportschefen efter New Delhi: Okay start på sæsonen men vi kan mere

on February 27 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Sportschefen efter New Delhi: Okay start på sæsonen men vi kan mere

Årets første World Cup er slut, og sportschef Linda Andersson evaluerer her konkurrencerne i New Delhi, hvor de danske skytter hele tre gange kun var marginaler fra at gå i finalen.

– Det er meget positive signaler, vi har set i denne uge i New Delhi, hvor især Rikke Mæng har gjort det rigtig godt. Jeg mener jo, at hun kun er to knælende skud fra finalen, og på luftriffel er hun også helt deroppe med kun 0,6 point fra 8. pladsen. Så det er nogle småting, der skal rettes til, for at præstationen bliver helt i top, og så kommer resultaterne også, lyder vurderingen fra Linda Andersson.

Også Steffen Olsen og Stephanie Grundsøe imponerede i Indien:

– På 50 meter har både Steffen og Stephanie præsteret helt i top ift. deres sædvanlige niveau. Steffen er kun et enkelt point fra en finale, og Stephanie viser højt niveau af så ung en skytte, så det er godt at se.

Derfor mener Linda Andersson heller ikke, at det danske hold er langt fra at nå målsætningen om finalepladser:

– Samlet er vi kun marginaler fra at nå tre finaler. Atleterne skal nu bare blive ved med at udvikle nogle ting, så får vi de ekstra point, og så er vi også i finalen, når der i april skydes World Cup i Beijing. Og det er også der, vi skal være. Derfor vil jeg kalde det en okay start på sæsonen, men vi kan også mere.

Sportschefen havde også en kommentar til Stine Nielsen, der i den seneste tid ikke har leveret de høje resultater, som vi er vant til at se fra hende:

– Stine har haft en hård periode, hvor hun har været i praktik som en del af sit studie, og det har haft indflydelse på hendes niveau. Men Stine er nu stoppet praktikken, da det ikke kan hænge sammen med en skydesatsning på eliteplan, og hun satser nu 100 % på sin skydning, og så ved vi, at resultaterne kommer, for Stine er en verdensklasseatlet, slutter Linda Andersson.

Alle resultater fra World Cuppen i New Delhi kan findes her.

Næste store opgave for riffelgruppen er EM på 10 meter om en måneds tid, inden der er World Cup i Beijing i slutningen af april.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »