Spotkursus i skeet og mentaltræning

on July 2 | in FLUGTNYHEDER, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Spotkursus i skeet og mentaltræning

Nyt kursus for skytter om skydeteknik og intro til det mentale arbejde i flugtskydning

3. og 4. august i Herning inviteres til et enkeltstående spotkursus i skydeteknikken i skeet og med introduktion til det mentale arbejde samt øvelser og redskaber, du som skytte kan tage med hjem og arbejde videre med. Skydeteknisk arbejdes efter ATK-teknikken med fast foranhold og venstre hånd som den drivende kraft i monteringsteknikken (for højrehåndede skytter).

Skyttekurset afholdes sammen med Bruttogruppens ekstra træningssamling frem mod DM weekenden efter. Som deltager kommer du til at træne sammen med de unge talenter.

Kurset er primært for skeetskytter, der selv vil blive bedre og vil arbejde med egen teknik. Skytter fra andre discipliner er også velkomne, især nordisk trap og compak sporting kan bruge teknikken.

Den skydetekniske del af kurset er praktisk skydetræning og foregår primært på banen. Spotkurset må ikke forveksles med Træner 1 skeet og indeholder ikke klasseundervisning om skydeteori.

Sommerrabat
Normalpris 1500 kr. Nu kun 750 kr. for 2 dages træning.
Skytter under 25 år kan træne med for blot 500 kr.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »