SSV Flugtskydningsforening vinder sag om flugtskydebane

on May 19 | in AKTUELT, Nyheder | by | with Comments Off on SSV Flugtskydningsforening vinder sag om flugtskydebane

Retten i Aalborg har i dag den 19. maj afgjort en sag om opsigelse af lejemålet for flugtskydebanen i Støvring. Her ville Rebild Kommune opsige foreningens lejemål med den begrundelse, at kommunen skulle bruge arealet til en stilleplads til opbevaring af vintermateriel. Den begrundelse ville foreningen dog ikke acceptere, og de mener, at beslutningen er taget på et forkert grundlag. Det endte i en stævning fra kommunen – en sag som SSV Flugtskydningsforening altså nu har vundet.

For foreningen betyder det, at kommunen ikke kan opsige lejekontrakten. Dermed er udgangspunktet, at foreningen stadig holder til på Banesvinget i Støvring, men tidligere formand for SSV, Jesper Greth, fortæller også, at foreningen stadig er åben for en dialog om, hvad der skal ske med banens placering i fremtiden – f.eks. i forhold til en mulig flytning eller yderligere støjdæmpning. Foreningen har tidligere foreslået alternative beliggenheder for flugtskydebanen.

Dansk Skytte Union har gennem hele forløbet støttet SSV, og dagens afgørelse er godt nyt for ikke kun foreningen men hele skydesporten, fortæller formand John Hansen:

– I Dansk Skytte Union er vi meget tilfredse med domsafsigelsen i dag. Det er helt afgørende for de skydebaner, der lejer sig ind rundt omkring i landet, og det er godt, at det kan betale sig at tage kampen op, når vores idrætsliv bliver ”truet”. Det frie foreningsliv i Danmark er sundt og stærkt, og det kan man se i den enorme støtte, der har været til jagtforeningen i Støvring.

Foreningen har over 650 medlemmer og er blandt Dansk Skytte Unions mest aktive flugtforeninger.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »