Status fra EM

on May 28 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Status fra EM

De danske skytter er stadig i gang under EM, og det er desværre ikke blevet til individuelle finaler eller medaljer.

Danske resultater:

Riffel 10m mixed team
13. Stine Nielsen/Nicklas Kildehøj – 626,0
39. Anna Skade/Steffen Olsen – 622,0

Riffel 50m 60 liggende
11. Carsten Brandt – 624,3
15. Steffen Olsen – 623,6
37. Stephanie Grundsøe – 621,2
77. Stine Nielsen – 617,8
109. Rikke Mæng – 613,0

Skeet:
15. Jesper Hansen – 120
23. Emil Petersen – 119
39. Mikkel Petersen – 116

Se øvrige danske resultater fra 10 meter her.

Se alle resultater her.

Det har danskerne sagt om deres konkurrencer:

Steffen Olsen, 50m 60 liggende:

”Vejret hernede er helt fantastisk, selv vinden var til at have med at gøre i dag. Desværre fandt jeg aldrig helt på plads i stillingen. Der var perioder hvor jeg havde kontrol men bestemt også perioder hvor jeg ikke havde. Men i er felt så stort som 125 personer, så skal jeg vist være ok med at blive nr. 15 på en dag hvor den gode fornemmelse aldrig kom helt frem”.

Carsten Brandt, 50m 60 liggende:

”Generelt en god oplevelse med min skydning i dag, med flere god passager med dybe tiere. Jeg smider desværre en medalje væk pga. to dårlige skud, men er tilfreds med mine taktiske dispositioner.”

Mikkel Petersen, skeet:

”Konkurrencen blev desværre ikke som jeg havde håbet. Baggrunden var udfordrende, et par maskinenedbrud og forsinkelser gjorde det svært at komme ind i den gode rytme. Lige nu er jeg skuffet, men nu handler det om at få clearet hovedet, så der kan leveres to gode runder til holdskydningen”

Emil Petersen, skeet:

”119 er ikke et godt nok resultat, men jeg har haft udfordringer med banen lige siden jeg ankom hertil. Derfor vil jeg ikke sige jeg skød under evne til det her stævne, da det først var til selve konkurrencen jeg begyndte at få føling med duerne. Selvfølgelig er det aldrig sjovt at slutte så langt nede i rækkerne. Men jeg går ikke totalt opgivende herfra.”

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »