Steffen Olsen nr. 4 på 300 meter 3×40

on September 14 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Steffen Olsen nr. 4 på 300 meter 3×40

På 300 meter-banen skulle Steffen Olsen fredag skyde sin sidste af i alt fem konkurrencer ved VM. På dagens program var 3×40, og det var lige ved at blive til skyttens anden medalje under mesterskabet.

Halvvejs i konkurrencen lå Steffen Olsen nr. 7, men med en stærk afslutning i de stående med serier på 94, 98, 97 og 95 rykkede Steffen Olsen op i placeringerne. Han sluttede med samlet 1163 point.

Her fortæller Steffen Olsen lidt om konkurrencens forløb:

– I knælende synes jeg, at jeg gjorde det rigtige, men jeg fik ikke rigtig belønning for det, og vinden snød mig lidt.

– Jeg var færdig med de liggende ret hurtigt, og da de andre skulle i gang med dem, så tog vinden lidt af, så det gjaldt om for mig at få skudt nogle gode stående, og det synes jeg også, at jeg lykkedes med sådan rimeligt.

– Jeg var lidt uheldig i den første serie med at få sigtemidlet i hovedet. Det gav dog en 10’er, men skuddet efter var lidt svært, og jeg fik lavet en fin 6’er ved det. Men jeg synes egentlig, jeg kom tilbage og ind på sporet igen efter det, siger Steffen Olsen.

Det var desværre ikke helt nok til at nå medaljerne, og han måtte nøjes med den utaknemmelige 4. plads – tre point efter Gilles Vincent Dufaux fra Schweiz:

– Jeg synes, jeg har gjort det, som jeg skulle. At det så lige blev til en 4. plads, det er jo så, hvad det er. Jeg kan se, jeg er stadig den, der har flest inder-10’ere, så dele af skydningen har i hvert fald gået, som det skulle.

Vinderen blev finske Aleksi Leppa med 1172 point, mens sølvet gik til Istvan Peni fra Ungarn.

Se alle resultater her.

Med deltagelse i hele fem discipliner har Steffen Olsen været den absolut travleste af alle danskere under VM. Da han bliver spurgt til højdepunktet ved mesterskabet, peger han naturligvis på sit VM-guld på 50 meter 60 liggende:

– Det giver lidt sig selv. Men det har også gjort det lidt sværere i de efterfølgende discipliner, så jeg er egentlig overordnet godt tilfreds. Nr. 21 på helmatchen det er måske under, hvad jeg havde håbet på, men omvendt er der ikke ret langt op til finalepladserne.

På trods af en verdensmestertitel venter der dog mere hårdt arbejde hjemme i Danmark:

– Jeg har ikke haft en skydning, hvor jeg bare tænkte, det kører 100 procent hele vejen igennem. Der er lidt, jeg skal arbejde med ved alle skydninger, så det er også rart nok at have noget at tage sig til, når man kommer hjem, griner Steffen Olsen.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »