Stine Nielsen lukker et flot dansk World Cup i Baku

on June 27 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Stine Nielsen lukker et flot dansk World Cup i Baku

Med kun to point op til 8. pladsen var det tæt på endnu en finaleplads til Stine Nielsen, der i Riffel 50m 3×20 skud sluttede på en 10. plads.

Med 192 point i knælende, 196 point i liggende og 192 point i stående fortsatte hun stimen af gode danske resultater i Baku, og hun var også rigtig tilfreds efter konkurrencen:
– Jeg er en glad pige, der skød en god skydning i dag, hvor jeg jeg arbejder godt i hver stilling. Jeg ved godt, at 580 ikke er et superresultat, når vi snakker OL-år, men for mig personligt er det dejligt lige at være nået op på de 580, så jeg ved, at jeg stadig godt kan. Det er dejligt at vide, at det går den rigtige vej, og at det kun er nogle småting, der skal arbejdes videre med. Det får jeg snart muligheden for, når jeg d. 30. rejser til Leipzig på en træningslejr med landstræner Enrico. Nu vil jeg gå ind og se finalen, og se om jeg kan lære et par små fif.

Danskerne har haft et rigtig flot World Cup i Baku, hvor det er blevet til en guldmedalje til Torben Grimmel, en 6. og en 10. plads til Stine Nielsen samt en 41. plads til Carsten Brandt.

Se alle resultater fra damernes konkurrence i Riffel 50m 3×20 skud her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »