Stolpe ud for Carsten Brandt: Jeg har aldrig prøvet noget lignende

on July 30 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Stolpe ud for Carsten Brandt: Jeg har aldrig prøvet noget lignende

Søndag morgen var Danmarks eneste 300 meter-skytte ved EM, Carsten Brandt, til start på 60 liggende. Scoren lød på 586 point med serier på 98, 97, 99, 98, 97 og 97, og det rakte til en 20. plads.

Generelt var det en dag, hvor Carsten Brandt ikke havde decimalerne på sin side:
– Det er bare en de skydninger, hvor det er stolpe ud, og allerede i første skud skyder jeg en 9.9’er, og sådan er det med de første seks-syv point, jeg smider, tror jeg, siger Carsten Brandt.

 Vinden har drillet de danske skytter hele ugen, og det var også tilfældet i dag:
– Det er nogle af de vanskeligste forhold, jeg nogensinde har skudt på. Min taktik var egentlig fin, men det skifter så hurtigt derude, at hvis du først er oppe på aftrækkeren, kan du næsten ikke nå at gøre noget. Jeg har egentlig haft rigtig godt styr på det hernede, men i dag bliver det bare umuligt at kontrollere, fortæller Carsten Brandt og fortsætter:

– Så bruger jeg også meget tid og energi på det, så jeg bliver nødt til at ændre og skyde på den første gang, og det koster så nogle dårlige 9’ere til sidst. Det var bare ikke min dag, men hvis jeg skulle gøre noget om, ville jeg ikke gøre det anderledes. Hvis man ser bort fra resultaterne, så havde jeg lagt den rigtige strategi. Det var tough, men også sjovt nok at prøve hvor meget det betyder, når man slider sig selv op simpelthen i fokus, slutter Carsten Brandt.

Vinderen blev Schweiziske Lochbihler med 598, tre pint foran nr. 2 og 3, tyske Fleischmann og Debevec fra Slovenien. Se alle resultater fra dagens skydning på 300 meter her.

Nu mangler kun de danske skeetdrenge at komme i aktion ved EM. De skyder mandag og tirsdag, begge dage fra kl. 07.00

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »