Støt unionen, hver gang du tanker

on January 8 | in Nyheder, Partnere | by | with Comments Off on Støt unionen, hver gang du tanker

Dansk Skytte Union har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte unionen, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra – OK betaler hele beløbet.

Du støtter unionen med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får unionens desuden en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Dansk Skytte Union nu. Og så sørger de for at ændre det. Du kan også selv ændre det via app’en.

 

Ekstra støtte til Dansk Skytte Union med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til unionen. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du Dansk Skytte Union med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tommy Sørensen på 43262115 eller info@skytteunion.dk.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »