Støtte til kvalifikationen til Ungdoms-OL

on November 29 | in Nyheder, Pistolnyheder, Riffelnyheder | by | with Comments Off on Støtte til kvalifikationen til Ungdoms-OL

Dansk Skytte Union har modtaget tilsagn om 10.400 USD i støtte til kvalifikationen frem mod Ungdoms-OL, Youth Olympic Games, i Buenos Aires, Argentina i 2018.

Det er gennem IOC’s støtteprogram “Youth Olympic Games – Athletes support”, at støtten kommer, og den er målrettet rejseudgifter i forbindelse med kvalifikationsstævnet i Györ, Ungarn, den 16. til 26. februar 2018.

I Dansk Skytte Union er man begejstret over støtten:
– Det er rigtig dejligt, at vi, med Danmarks Idrætsforbund som mellemmand, kan sende unge skytter afsted og give dem en mulighed for at få deres drømme opfyldt” siger Tommy Sørensen, forretningsfører.

Til kvalifikationsstævnet i Györ sender Danmark to damejuniorer på pistol samt tre damejuniorer og tre herrejuniorer på riffel.

Til Ungdoms-OL skydes der kun disciplinerne luftpistol og luftriffel. Ved det seneste Ungdoms-OL i 2014 i Nanjing, Kina var Danmark repræsenteret ved Christina van Elzelingen på luftpistol.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »