Emil Petersen

Superdebut af Karlsen og Petersen

on June 10 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Superdebut af Karlsen og Petersen

De to debutanter Alexander Karlsen og Emil Petersen har skudt et fremragende World Cup i San Marino.

Efter kvalifikationens første dag lå Emil Karlsen på en 25. plads, men med to perfekte runder til sidst strøg han ind på en imponerende fjerde plads, som han blandt andet delte med Jesper Hansen. Kvalifikationen skulle afgøres i shoot off, og desværre gik det her galt for Emil Petersen, der slutter sit første senior World Cup på en flot 10. plads.
– Jeg er ovenud tilfreds med min første ”rigtige” World Cup. 122 træffere er mit bedste internationale resultat, så jeg kan ikke andet end at være tilfreds. Jeg er dog en smule ærgerlig over, at det kiksede i shoot off om finalepladsen, men jeg er stadig rigtig tilfreds med at være nået dertil.

Også Alexander Karlsen har leveret et flot resultat i San Marino. Efter gårsdagens skydning med 48 ud af 50 mulige faldt den unge skeet-skytte dog lidt i niveau, men efter 24 træffere i sidste runde endte han på en flot 35. plads med i alt 117 (25-23-23-22-24). Efterfølgende var han alligevel en smule skuffet:
– Jeg kommer godt fra start med 25, en runde hvor jeg formår at styre nerverne og finde god skydning frem. Under de andre runder begynder jeg at lave nogle ”jap skud” og kommer ikke helt med ud på duen. Jeg skyder simpelthen for hurtigt. Min første World Cup er veloverstået, og et resultat på 117 er ok, men jeg er dog ikke fuldt ud tilfreds.

Se alle resultaterne fra herrernes skeet-konkurrencen her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »