Suveræn Jesper Hansen vinder World Cup-guld

on March 21 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Suveræn Jesper Hansen vinder World Cup-guld

Ved World Cup i New Delhi satte skeetskytte Jesper Hansen alle konkurrenterne til vægs, da han på overlegen vis tog guldet.

Danskeren lagde sig i spidsen helt fra start, og gennem hele finalen skød han nærmest fejlfrit. Han missede kun to ud af de i alt 60 duer. Den nærmeste konkurrent, Saif Bin Futais fra De Forenede Arabiske Emirater, ramte 51 duer, og derfor kunne Jesper Hansen i den sidste af finalens seks runder skyde helt frit, da sejren stort set var i hus.

Det er Jesper Hansens anden World Cup-medalje ud af to mulige i 2021, efter han i slutningen af februar vandt sølv ved World Cup i Kairo. Jesper Hansen har nu vundet syv World Cup-medaljer i karrieren, men dette er den første af guld.

Resultatet på 58 var samtidig ny dansk finalerekord – Jesper Hansen slår dermed sin egen tidligere rekord på 56 duer.

Efter 121 i kvalifikationen måtte Jesper Hansen ud i shoot off inden finalepladsen var sikret. Fire skytter lå på 121, og de skulle skyde om to pladser i finalen. Her var Hansen bedst, og derfor gik han i finalen som nr. 5.

Jesper Hansen sagde efter sejren:

– Det var en lang hård fight at nå til finalen. I shoot off’en var jeg super fint skydende, og jeg vandt den. Finalen var rigtig god med masser af overskud, og timingen passede – lige som vi har trænet den. Jeg er meget glad for mig guldmedalje, det var den jeg manglede i min World Cup-samling, lyder det fra Jesper Hansen.

Mikkel Petersen var også med ved World Cuppen i New Delhi. Han blev samlet nr. 17 med 117.

Alle resultater fra skeet kan ses her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »