UDVIKLINGSCENTER ØST

on October 17 by

Udviklingscenter Øst er et supplerende træningstilbud til unge pistolskytter i alderen 13-24 år, der vil øge deres niveau inden for pistolskydning i de olympiske discipliner. Træningen i udviklingscentret er en supplerende træning til den træning, som skytterne får ude i deres klubber. Udviklingscentret er en mulighed for skytterne for at udvikle deres niveau yderligere gennem øget træningsmængde med dygtige trænere.

Visionen for udviklingscentret er: ”Et træningsmiljø på nationalt niveau, som sikrer en stærk kultur blandt unge atleter på pistol, der fastholder og udvikler dem”.

 

Målgruppe
Målgruppen for talentpolitikken i udviklingscentret atleter inden for følgende discipliner:

  • 10 m – luftpistol (enhåndsfatning)
  • 25 m – Cal.22. Sportspistol (enhåndsfatning)
  • Silhuetpistol

Aldersgruppen er atleter fra 13-24 år. Krav til træningsmængde (stigende i forhold til alder – det vurderes individuelt jf. ATK) – 2 gange om ugen i udviklingscentret á 3 timers varighed + min. 2 gange om ugen i egen klub á 1½ -2 timers varighed. Herudover fysisk træning 3 gange om ugen á ½-1 time pr. gang + tørtræning (hjemme) min. 2 timer om ugen.

 

Kontakt
Udviklingscentret er forankret i Dansk Skytte Union og Ballerup Skytteforening og træningen foregår følgende steder: Ballerup Skytteforening (10m), Magleparken 5, 2750 Ballerup

Sportschef: Jens Møllenberg, jens@oldengaard-moellenberg.dk, +45 40 27 92 83

Cheftræner: Michael Barnes, pistol.traener@gmail.com, +45 26 20 12 13

 

Trænere
Cheftræner: Michael Barnes
Træner: Pia Villemoes

 

Værdier
I forbindelse med det seminar som Team Ballerup afholdte i 2014 om Team Danmarks værdigrundlag blev igangsat nye processer i Talentcenter Øst og i Ballerup Skytteforening. Dette udmøntede sig i 2 manifester, der er kommunikeret til interessenterne via 2 foldere. Den gode atlet og Den gode træner samt Den gode forældre og Det gode talentcenter. Kontakt klubben for at se folderne

 

Krav til skytter
Krav til træningsmængde (stigende i forhold til alder – det vurderes individuelt jf. ATK) – 2 gange om ugen i udviklingscentret á 3 timers varighed + min. 2 gange om ugen i egen klub á 1½ -2 timers varighed. Herudover fysisk træning 3 gange om ugen á ½-1 time pr. gang + tørtræning (hjemme) min. 2 timer om ugen.

Der vil være en egenbetaling på 2000 kroner. Der kan forekomme yderligere egenbetaling.

 

Ansøgning
Ansøgning sendes til sportschef Jens Møllenberg.

Comments are closed.