Talenttrænersymposium med DIF og Team Danmark

on April 26 | in AKTUELT, DIF, DSkyU, Nyheder, TALENT & ELITE, Team Danmark | by | with Comments Off on Talenttrænersymposium med DIF og Team Danmark

Talentudviklingsmiljøer, oplæg om afbalancering mellem sport og fritid og Team Danmarks Værdispil var på dagsorden ved talenttrænersymposium i Odense.

Der var masser af spændende emner, da Team Danmark og DIF i samarbejde afholdt det første talenttrænersymposium i Odense. Her deltog Pia Villemoes og Michael Barnes fra Talentcenter Øst, og de fik masser af spændende inputs og nye tanker:

– Det er spændende at få noget ny viden og tænke anderledes. Jeg har i hvert fald fået tænkt nogle nye tanker i forhold til min talenttræning, fortæller Pia Villemose.

Har du lyst til at deltage i et talenttrænersymposium, så afholder Team Danmark og DIF nye symposier igen d. 30. maj i Aarhus og d. 26. september i København. Hold øje med Dansk Skytte Unions hjemmeside for tilmeldinger eller kontakt talentudviklingskoordinator Jakob Buch Østergaard for mere info.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »