TEMA: Fysisk træning

on January 3 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on TEMA: Fysisk træning

Er du hoppet med på bølgen om et nytårsforsæt? I januar har du måske et mål om mere motion og fysisk aktivitet? Det vil vi gerne hjælpe dig med at nå!

For atleter i skydesporten spiller den fysiske træning en vigtig rolle. Derfor hedder det også i Dansk Skytte Unions træningsfilosofi, at fysikken kommer før teknikken. I hele januar sætter vi fokus på den fysiske træning som en del af skydesporten. Du kan blandt andet få gode tips til, hvordan du personligt kommer i gang med den fysiske træning, få inspiration til hvordan din forening kan integrere fysisk træning i hverdagen på skydebanen og høre mere om, hvordan eliteskytterne bruger fysisk træning i deres stræben efter at nå verdenstoppen.

Så kom op af sofaen, gør noget godt for dig selv og vær med! Hvem ved? Måske du kan forbedre dine resultater på skydebanen. Start med at læse denne artikel i Skyttebladet, hvor sportschefen fortæller lidt om, hvorfor det er vigtigt at have fysikken i orden:

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »