Tilmelding til organisationsdag i Dansk Skytte Union er åben

on August 6 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, Strategispor | by | with Comments Off on Tilmelding til organisationsdag i Dansk Skytte Union er åben

Dansk Skytte Union afholder i samarbejde med DIF organisationsdag om unionens fremtidige struktur. Arrangementet finder sted lørdag d. 15. september 2018 i Idrættens Hus i Brøndby, og nu er tilmeldingen åben.

Til arrangementet kan du høre mere om de ændringer, som Dansk Skytte Union allerede har sat i gang, og som kommer til at præge organisationen de kommende år. På dagen vil DIF give sit bud på en vision for en fremtidig skytteorganisation under DIF, hvorefter de deltagende kan drøfte det fremtidige udviklingsarbejde.

Mødet er derfor for alle medlemmer af Dansk Skytte Unions medlemsforeninger med interesse i at præge fremtiden for dansk skydning og Dansk Skytte Unions kommende organisationsstruktur.

Alle medlemmer er velkomne til at deltage, og alle har taleret. Den enkelte deltager tilmelder sig på egen hånd uafhængigt af forbund. På dette møde er der ikke delegerede fra forbund eller uddeling af stemmesedler.

DIF er ansvarlige for dagens faglige indhold, debatten og mødeledelse.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Dansk Skytte Union håber at se så mange som muligt, så der kan skabes en god stemning og livlig debat.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »