Tilmelding til vurderingsstævne på 10 meter

on December 11 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Tilmelding til vurderingsstævne på 10 meter

Hvis alt går som planlagt, afholdes næste vurderingsstævne som Gundsølille Open den 22.-24. januar 2021. Arrangørerne har brug for din tilbagemelding, hvis du ønsker at deltage.

Ønsker du at deltage, skal du melde dette til arrangør Poul Lamhauge senest mandag den 14. december på poul@lamhauge.dk. Herefter tages der stilling til, om der er grundlag for at afvikle stævnet.

De nuværende restriktioner er gældende til 3. januar, og først når vi ved, hvorvidt disse restriktioner fortsætter, kan vi udsende detaljeret informationer om stævnet. Dog vil arrangørerne af hensyn til planlægningen gerne have tilkendegivelser fra skytter, der ønsker at skyde ved stævnet.

Flere scenarier i spil

Hvordan situationen ser ud efter nytår, kan vi ikke vide på nuværende tidspunkt, Fortsætter de nuværende restriktioner, vil kun seniorskytter, der opfylder et fastsat pointkrav, kunne deltage. Læs mere om kravene i unionens retningslinjer for afholdelse af konkurrencer. Om juniorer vil kunne deltage, er fortsat uklart.

Indbydelsen til stævnet kan ses her – vi gør dog opmærksom på at indbydelsen er udsendt inden de seneste restriktioner og derfor ikke opdateret ift. f.eks. klasser samt betaling. Der skal ikke betales ved tilmelding som det her fremgår.

Dansk Skytte Union vil samtidig gerne understrege, at stævnet naturligvis afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner, og vi justerer løbende, som situationen ændrer sig. Under de nuværende restriktioner opfordrer Dansk Skytte Union på det kraftigste til, at man tager restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen. Det betyder, at bor man i en kommune med delvis nedlukning, så bør man ikke tage til en stadig åben kommune for f.eks. at træne indendørs eller deltage ved stævner og konkurrencer.

Har du spørgsmål kan du kontakte Anne Helmine Olesen, kommunikationsansvarlig i Dansk Skytte Union, på aho@skytteunion.dk eller stævnearrangør Poul Lamhauge på poul@lamhauge.dk.

 

23.00 – Opdateret med præcisering vedrørende tilkendegivelser fra mulige deltagere.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »