Tip til din klub: Søg Sommerpuljen senest på søndag

on August 26 | in AKTUELT, DIF, Nyheder | by | with Comments Off on Tip til din klub: Søg Sommerpuljen senest på søndag

DIF og DGI´s sommerpulje kan nu også søges til aktiviteter, som foregår i efteråret. Men der skal rykkes NU – ansøgningsfristen er på søndag den 30. august. 

Der er fortsat penge tilbage i DIF og DGI’s sommerpulje, og der er gode chancer for at få del i midlerne, så alle skytteforeninger anbefales at ansøge. Aktiviteterne, der kan søges tilskud til, skal bare være afholdt senest den 31. oktober. Dermed kan aktiviteter i f.eks. efterårsferien også dækkes af sommerpuljen.

Dansk Skytte Union anbefaler Sommerpuljen
Sommerpuljen uddeler på kort tid 40 mio. kr., det er lige så mange penge som Foreningspuljen sender ud til landets idrætsforeninger på et helt år. Kombineret med kort og løbende behandling af ansøgninger gør det puljen meget attraktiv for skytteforeninger, der får en hurtig idé og har lyst til at handle på den. Dansk Skytte Union anbefaler på det kraftigste alle foreninger at kickstarte sine aktiviteter med en ansøgning til Sommerpuljen. Skydesporten har samlet set ansøgt Coronahjælpepuljen om 3 mio. kr. og nogle klubber har haft en vanskelig tid i år pga. nedlukning og sommerlukket. Sommerpuljen er den perfekte chance for at få glæden tilbage på standpladsen og i opholdslokalet.

DIF’s beskrivelse af Sommerpuljen er meget bred, og alle skytteforeninger vil kunne komme i betragtning, hvis ideen er god:

”Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.”

Dansk Skytte Union anbefaler f.eks. at ansøge til:

  • Åbent hus-arrangement for nye skytter, puljen giver også mulighed for at støtte gratis kontingent for nye medlemmer i tre måneder
  • Afholdelse af en ”velkommen-tilbage”-dag for klubbens eksisterende medlemmer, her kan f.eks. søges til fri ammunition, forplejning mv.
  • Afvikling af et stævne, der skal få medlemmerne i gang med at konkurrere igen
  • Rekruttere, fastholdelse og støtte de frivillige, der kan sætte skub i den gode genstart efter corona-nedlukningen.
  • Særlige aktiviteter i forbindelse med sæsonopstart og udstyr til opstart af nye hold, det kan f.eks. være riffel-/pistolklubben, der i den kommende sæson vil prøve kræfter med luftskydning og mangler økonomi til våben og etablering af 10m bane.
  • Sociale aktiviteter i klubben, sæsonafslutning, klubmesterskab, halloween-skydning, teambuilding mv. med fysiske aktiviteter, sjov og fællesskab, her kan f.eks. søges til udstyr, diverse udgifter, forplejning mv.
  • Afholdelse af lejre/camps, foredrag, uddannelse etc. (uden deltagerbetaling), her kan f.eks. søges til afholdelse af én af vores uddannelser som et gratis spotkursus hos jeres forening eller til besøg af en ekspert, der holder oplæg.
  • Events i efterårsferien, puljens aktiviteter kan strække sig helt frem til 31. oktober, så det er også muligt at søge til arrangementer i skolernes efterårsferie.

 

Sommerpuljen søges via medlemstal.dk senest 30. august.

I dette dokument ses en skabelon til ansøgningsformularen.

Læs også mere på DIF’s hjemmeside.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »