Torben Grimmel tager årets tredje World Cup-sejr

on June 26 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Torben Grimmel tager årets tredje World Cup-sejr

Torben Grimmel har for alvor fundet OL-formen og vinder for tredje gang i denne sæson en World Cup-guldmedalje i Riffel 50m 60 skud liggende.

Grimmel havde skudt sig i finalen med 622,2 point, hvilket var tredjebedst i en kvalifikation, der blev vundet suverænt af Hviderussiske Yury Shcherbatsevich med 624,7 point. I finalen blev det dog en nervepirrende affære, hvor Grimmel efter en nervøs start lå på en syvende plads. Da det hele skulle afgøres, viste den rutinerede dansker dog klassen og tog førstepladsen.

Efter finalen havde Torben Grimmel svært ved at finde ord for sin præstation:
– Dagens resultat, jamen hvad skal jeg sige. Det føles helt vildt og samtidig lidt uvirkeligt. De indledende skydninger blev i den grad skudt under udfordrende forhold, og jeg var nr. tre inden finalen. I finalen fik jeg så en dårlig start, og jeg var lige ved at ryge ud som nr. seks, men jeg finder midten af skiven igen, og resten er historie. Lige nu er jeg bare helt vildt glad.

Finalen blev vundet med 208,4 point foran britiske Kenneth Parr (208,0 point) og Kroatiens Petar Gorsa (187,5 point).

Carsten Brandt deltog også i Riffel 50m 60 skud liggende, og han sluttede som nr. 41 med 613,0 point.

Se alle resultater fra finalen her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »