Torben Grimmel vinder sølv ved World Cup-finalen

on October 6 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Torben Grimmel vinder sølv ved World Cup-finalen

Torben Grimmel afslutter en fantastisk World Cup-sæson med en sølvmedalje ved World Cup-finalen i Italien.

I denne sæson har World Cup-serien på Riffel 50m 60 skud liggende været domineret af en skytte, Torben Grimmel. Med sejre i Bangkok, München og Baku havde han inden World Cup-finalen taget tre guldmedaljer ud af fire mulige.

Grimmel lagde også stærkt ud allerede i dagens kvalifikation, hvor han sluttede bedst af alle med 628,6 point.

I finalen lagde Torben Grimmel sig i spidsen fra start og førte det meste af vejen, og han var undervejs foran med 1,4 point. Føringen blev dog mindre, som de afgørende skud skulle sættes ind, og på næstsidste skud blev han overhalet af amerikanske Michael McPhail, der skød en 10.9’er. Amerikaneren holdt hovedet koldt på det sidste skud og sluttede 0,6 point foran Torben Grimmel, der endte med en samlet finalescore på 208,5.

Danskeren var selvfølgelig også stolt over sin præstation middelbart efter finalen:
– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for dagens resultat men samtidig også en smule ærgerlig over, at sejren smuldrer mellem fingrene på mig til sidst. Især fordi jeg har et uheldigt skud i næstsidste skud i finalen, hvor vinden forsvinder lige idet, jeg trykker på aftrækkeren og dermed sætter skuddet i kanten af 10’eren i stedet for, at det flyver ind i midten.

– Men sådan kan det gå, og når jeg ser tilbage på hele sæsonen, så kan jeg vist ikke tillade mig at være utilfreds med tre World Cup-guldmedaljer og nu en sølvmedalje ved World Cup-finalen.

Se alle resultater fra finalen her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »