Træningssamling for juniorbruttogrupper er aflyst

on October 30 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Træningssamling for juniorbruttogrupper er aflyst

Talentafdelingen har valgt at aflyse en fælles træningssamling for de tre juniorbruttogrupper, der skulle have været afholdt i den kommende weekend.

Aflysningen kommer ovenpå de seneste corona-restriktioner, der ikke gør det muligt at samles i den kommende tid. Det skyldes bl.a. at flere atleter er over de 21 år, ligesom man under de nye regler ikke kan afholdes træningslejre med overnatning.

Talentansvarlig, Jakob Buch Østergaard, er naturligvis ærgerlig over aflysningen men understreger også, at hensynet til både atleterne og trænernes helbred er det vigtigste:

– Vi havde glædet os til træningsweekenden, og vi havde planlagt et spændende program, men under omstændighederne mener vi ikke, at det er forsvarligt eller muligt at mødes.

– Normalt ser vi virkelig frem til denne træningssamling, da vi her kan samle de unge skytter på tværs af discipliner, og det giver et rigtig godt sammenhold i grupperne. Nu vil vi forsøge at planlægge en ny weekend i foråret, og derudover vil vi prøve at samle atleterne til træningsdage i mindre grupper, fortæller Jakob Buch Østergaard.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »