Tre danske skeetskytter jagter medaljer ved World Cup på Cypern

on April 29 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Tre danske skeetskytter jagter medaljer ved World Cup på Cypern

Jesper Hansen, Mikkel Petersen og Emil Petersen er med ved World Cuppen i Larnaka på Cypern, der er årets tredje og sidste World Cup i flugtdisciplinerne.

De danske skeetskytter er en del af et stærkt felt, der stiller op i Larnaka. Sportschef Linda Andersson forventer også en hård konkurrence:
– ISSF’s World Cup-program har ikke været optimalt for flugtskytterne i år, da der ligger tre World Cup-stævner fra februar til april, og så ingen større konkurrencer frem mod EM i juli og VM i september. Derfor er World Cuppen i Larnaka ikke kun årets sidste men også største World Cup, og det er den, som flest nationer prioriterer, da den ligger bedst rent tidsmæssigt. De fleste nationer har nedprioriteret de to første World Cups for at satse på teknisk træning inden de store mesterskaber senere på året, og det har vi også, fortæller Linda Andersson.

Derfor er det også ved World Cuppen på Cypern, at de danske skytter for alvor får svar på, hvor de står:
– Dette bliver vores første store test frem mod EM og VM senere på året. Hvor langt er atleterne kommet? Har programmet frem til World Cuppen været optimalt? Hvad kan vi optimere på? Det får vi svar på ved denne konkurrence, fortsætter Linda Andersson.

Selvom sæsonens helt store mål for skeetskytterne er EM i Baku i juli samt VM i Moskva i september, så skal World Cuppen på Cypern dog ikke kun bruges som test frem mod de kommende mesterskaber:
– Målsætningerne er som altid en finaleplads for Jesper Hansen. Og får vi den finale, så har vi som altid også øjnene på en medalje. Mikkel Petersen skyder sit første World Cup, så for ham er målsætningen at have fuld fokus på opgaven i alle 125 skud. Emil Petersen var med i San Marino sidste år, så det er hans andet World Cup. Emil har skudt rigtig godt i foråret, så en målsætning om at nå 120 træffere er bestemt mulig, hvis han er fuldt fokuseret på opgaven, og hvis vejret arter sig. Det blæser en hel del i Larnaka, skydebanen ligger midt i en vindmøllepark, så det gælder for skytterne om at været 100 % klar og fokuseret, når de kalder på duen. Hvis de er det, så kan de lykkes med deres respektive målsætninger, slutter sportschefen.

 

Program
De danske skytter skal i aktion søndag og mandag. Programmet ser således ud:

Søndag d. 30. april
07.00 – Indledende, dag 1

Mandag d. 1. maj
07.00 – Indledende, dag 2
16.45 – Evt. Finale

Find resultater og det fulde program fra World Cuppen her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »