Tre danskere kvalificeret til World Cup-finalerne

on September 4 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Tre danskere kvalificeret til World Cup-finalerne

Jesper Hansen, Rikke Mæng og Steffen Olsen er alle kvalificeret til de kommende World Cup-finaler, der for flugt afholdes fra den 9.-14. oktober, mens riffel/pistol-finalerne først skydes fra den 17.-24. november.

Jesper Hansen er sikret en plads ved World Cup-finalen efter en sølvmedalje tidligere på året. Årets sæsonfinale for flugt skydes i Al Ain, og det var netop her, Jesper Hansen i april vandt karrierens femte World Cup-medalje – en præstation der også sikrede Danmark en nationsplads ved OL i Tokyo 2020. Læs mere om sæsonfinalen for flugt her.

Rikke Mæng og Steffen Olsen er begge kvalificeret efter at have vundet medalje ved en World Cup i 2018-sæsonen. Rikke Mæng er sikret en plads på 10 meter, Steffen Olsen på 50 meter. World Cup-finalerne for riffel/pistol afholdes i Putian i Kina. Pladserne på riffel er kommet i hus efter, at finalefeltet i år er udvidet fra 12 til 18 skytter. Bliv klogere på World Cup-finalen for riffel/pistol her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »