DIF’S UDDANNELSER

on September 27 by

Kurserne afholdes af DIF, Danmarks Idrætsforbund, der stiller med certificeret underviser og undervisningsmateriale. Indholdet er generelt og ikke specifikt målrettet skydning. Deltag sammen med ildsjæle fra andre sportsgrene og pluk det bedste fra hele sportens verden eller køb kurset til afholdelse for og hos din forening.

DIF Træner 1
E-læring hjemmefra og fremmøde 1 dag (Aarhus/Brøndby), pris 1.750 kr. Start din trænerudvikling her. DIF Træner 1-uddannelsen giver dig en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får du basale redskaber og forståelse for den idrætsverden, du er en del af. Uddannelsen kommer både omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader. Læs mere på DIF’s hjemmeside.

DIF Træner 1 afvikles typisk i efteråret i Aarhus/Brøndby (tilmelding til kontoret i august) og i januar i Brøndby (tilmelding til kontoret i september).

DIF Træner 2
Fremmøde 3 weekender (Brøndby), pris 5.495 kr. DIF Træner 2-uddannelsen gør dig i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. Du får viden og redskaber til at arbejde med din rolle som træner og træningsplanlægger. Du får en større forståelse for de mange faktorer, der indvirker på træning og præstation – fra konditionstræning, ernæring og skadeforebyggelse til de mentale aspekter. Læs mere på DIF’s hjemmeside.

DIF Træner 2 afvikles typisk i november Brøndby (tilmelding til kontoret i august) og i foråret i Brøndby (tilmelding til kontoret i november).

DIF Coaching 1 og 2
Vil du lære at anvende coaching i dit virke som træner? Har du mod på at arbejde med dig selv og din relation til udøverne? Læs mere på DIF’s hjemmeside.

Idrættens E-læring
DIFs E-læringsplatform er klar med gratis kurser til sportens verden. Tag kurserne online når du har tid og lyst. Kurset Børn og unges udvikling er baseret på ATK (Aldersrelateret Træningskoncept) giver god forståelse for, hvad der er vigtigt at fokusere på i træningen af foreningens yngste medlemmer. Trænerroller om de opgaver og muligheder en træner har for at præge udøverne gennem bl.a. undervisningsprincipper og motivation. Tekniktræning giver viden om, hvad træning er, muskelgrupper, kostråd, planlægning og en lang række generelle værktøjer, som er god grundviden for enhver træner uanset idrætsgren.
Find kurserne på Idrættens E-læring www.ie.dif.dk tilmeld dig selv som bruger og kom godt i gang.

DIF’s øvrige kurser til ledere, trænere og andre frivillige
De fleste har forståelse for, at træneren skal på kursus for at blive en bedre træner. Men hvad med foreningslederen og de andre bestyrelsesmedlemmer? Hjælp jeres forening til bedre drift og udvikling via DIF’s mange forskellige kurser. Læs mere på DIF’s hjemmeside.

Spørgsmål og tilmelding rettes til Dansk Skytte Unions udviklingskonsulent på mbj@skytteunion.dk

Comments are closed.