Ungdoms OL udtagelse, riffel

on October 9 | in RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Ungdoms OL udtagelse, riffel

Så er vi godt halvvejs igennem riffelsektionens satsning på at få mindst én deltager med til Ungdoms OL 2018 i Buenos Aires, Argentina, og de 8 der i april kvalificerede sig til at gennemgå et særligt målrettet forløb, har været på tur til Tyskland for at træne sammen med Heinz Reinkemeier. I uge 42 er det så blevet tid til den næste trænings tur ned til riffellandsholdets træner Enrico Friedemann, hvor alle de nye færdigheder gerne skulle blive pudset af, her inden 10m sæsonen for alvor sætter ind.

Som det tidligere har været meldt ud, sender riffelsektionen 3 damejuniorer og 3 herrejuniorer (alle skal dog være født i årgang 2000 – 2003) til den europæiske udtagelse der afvikles i forbindelse med 10m EM i Gyor, Ungarn (uge 8 – 2018).

Udtagelse af de danske skytter finder sted under LF-Open fra 1.-3. december 2017, og her vil alle i årgang 2000 – 2003 komme i betragtning, og ikke kun de 8 der har fået ekstra trænings fordele. De 2 bedste dame- og herrejuniorer (årgeng 2000 – 2003) over alle 3 dage vil blive direkte udtaget, mens den sidste plads for begge grupper bliver udtaget i et samarbejde mellem Anni Bissø, Niels Laustsen og Peter Hansen. Offentliggørelse af de udtagene skytter vil finde sted hurtigst muligt efter sidste junior skydning søndag d. 3. december.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »