MERCHANDISE

on April 29 by

Dansk Skytte Union sælger beklædning, ATK-træningsbogen og diverse merchandise. Kollektionen omfatter følgende emner:

 

Bestilling
Bestilling sker ved udfyldning af bestillingesskemaet, der kan hentes her. Skemaet udfyldes digitalt og sendes på mail til info@skytteunion.dk.
Bestillingen er bindende og ekspederes så snart, betalingen er registreret.

Er du medlem af Støtteforeningen, kan du opnå rabat på merchandise (gælder dog ikke beklædning). Husk at krydse dette af i feltet på bestillingsskemaet samt at oplyse dit Støttekortsnummer.

 

Betaling
Med bankoverførsel: Indbetal til konto i Danske Bank: Reg.nr.: 4440  Kontonr.: 313 003 9596.

Betaling kan også ske via MobilePay på telefonnummer: 42 15 19 15.  Husk da at anføre det telefonnummer der benyttes til betalingen på bestillingsskemaet, så betaleren kan identificeres.

Husk at angive dit navn og eventuelt Støttekortsnummer ved betaling.

 

Fragt
Fragtpriser fremgår af bestillingsskemaet. Der tilbydes fragtfri levering til adresser i Danmark ved bestilling af merchandise for over 500 kr. Gælder dog ikke ATK-bogen, hvor der minimum skal bestilles 10 stk. for gratis levering.

 

Levering
Der må beregnes op til syv dages ekspeditionstid med forbehold for ferier, helligdage, lagerstatus mv. Leveringstiden afhænger af postvæsnet.

Leveringstid på beklædning afhænger af Sport24’s webshop. Husk derfor at bestille tøj i god tid inden du skal bruge det.

 

Comments are closed.