MERCHANDISE

on April 29 by

Dansk Skytte Union sælger ATK-træningsbogen og diverse merchandise. Kollektionen omfatter følgende emner:

 

Bestilling
Bestilling sker ved udfyldning af bestillingsskemaet, der kan hentes her. Skemaet kan ikke udfyldes i browseren men skal hentes ned til din computer. Her udfyldes det digitalt og sendes på mail til info@skytteunion.dk.

Bestillingen er bindende og ekspederes så snart, betalingen er registreret.

Er du medlem af Støtteforeningen, kan du opnå rabat på merchandise. Husk at krydse dette af i feltet på bestillingsskemaet.

 

Betaling
Med bankoverførsel: Indbetal til konto i Danske Bank: Reg.nr.: 4440  Kontonr.: 313 003 9596.

Betaling kan også ske via MobilePay på nummeret: 444514.  Husk da at anføre det telefonnummer der benyttes til betalingen på bestillingsskemaet, så betaleren kan identificeres.

Husk at angive dit navn ved betaling.

 

Fragt
Fragtpriser fremgår af bestillingsskemaet. Der tilbydes fragtfri levering til adresser i Danmark ved bestilling af merchandise for over 500 kr. Gælder dog ikke ATK-bogen, hvor der minimum skal bestilles 10 stk. for gratis levering.

 

Levering
Der må beregnes op til syv dages ekspeditionstid med forbehold for ferier, helligdage, lagerstatus mv. Leveringstiden afhænger af postvæsnet. Husk derfor at bestille i god tid.

 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til en bestilling kan du kontakte Dansk Skytte Unions administration på info@skytteunion.dk eller telefon +45 43 26 23 52 i telefontiden.

 

Comments are closed.