STØTTEFORENINGEN

on March 12 by

 

VI HAR ET MÅL – VI GÅR EFTER GULDET
Støtteforeningens mål er at støtte på alle niveauer – men vi har brug for din støtte!
.

Med Støtteforeningen kan vi nå vores mål
Vores støtteforenings mål er at skaffe midler til klubber, sektioner og skytter – på alle niveauer. Har klubben brug for en træner, brug for at styrke holdånden eller måske nye faciliteter, har skytterne brug for støtte til udstyr eller stævner, har sektionerne brug for hjælp til breddearbejdet eller elitestyrken – ja, så kan Støtteforeningen hjælpe!

I 2016 modtog Unionen 364.000 kr. i støtte. Målet for 2017 er at runde 500.000 kr. Støtteforeningens midler kommer primært fra folk som dig, der på en eller anden måde har tilknytning til eller interesse for skydesporten og gerne vil se skydesporten udvikle sig også i fremtiden. Du er skytte, klub, træner, familie, ven, arbejdsgiver eller bare glad giver.
.

Indbetaling
Der kan støttes på flere niveauer og fælles for dem alle er, at det indbetalte beløb er fuldt fradragsberettiget uanset størrelse i det år, det indbetales og indberettes til SKAT. Husk derfor at oplyse CPR-nr. ved indbetaling. For 2017 er gavefradraget sat til maksimalt 15.600 kr., men intet beløb er for småt. Vi har dog sat en nedre grænse på minimum 200 kr., for at ordningen ikke blot skal ende op i administration.

Betaling skal ske via MobilePay på 42 21 64 80 eller til konto:
Reg.nr.: 4440
Kontonr.: 0008791457

Husk at du kan indbetale til Støtteforeningen hele året, og at du også kan indbetale af flere omgange. Opret f.eks. en månedlig betaling i din netbank eller via betalingsservice. Indbetaling skal ske senest 29. december 2017, hvis det sker via netbank.
.

Målret din støtte
Angiv ved indbetaling den sektion og det udvalg du ønsker at støtte. F.eks.:
– Riffelsektionen
– Pistolsektionen
– Flugtsektionen
– Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger
– Dansk Sportsskytte Forbund

Angiv også hvilket udvalg du ønsker at støtte inden for den valgte sektion f.eks. veteran eller ungdom. Du kan også kombinere dine valg.

En del af det indbetalte beløb går direkte tilbage til din egen forening. Foreninger, hvor medlemmer samlet støtter med 75.000 kr. eller derover, udløser ekstra 3 % af støttebeløbet til fri anvendelse i foreningen, så får alle glæde af denne ekstra bonus.

Eksempel: Støtter du med det maksimale beløb på 15.600 kr.  modtager din forening 10.900 kr. til fri anvendelse. De resterende 4.700 kr. går ubeskåret til den aktivitet i unionen, som du vælger.
.

Støttekortet
Du kan også hjælpe Støtteforeningen gennem Støttekortet. Læs mere om ordningen her.
.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du i tvivl om dine muligheder for at støtte, eller vil du vide mere om unionens og sektionernes arbejde, så kontakt Dansk Skytte Union:
Tlf.: 43 26 23 52
info@skytteunion.dk

 

TAK FOR DIN STØTTE TIL DANSK SKYDESPORT

 

Comments are closed.