HOTEL OG BILLEJE

on January 2 by

 

Rabat på overnatning i Idrættens Hus i Brøndby
Støttekortet giver en klækkelig rabat på overnatning i Idrættens Hus, der foruden at være hovedkvarter for mange af specialforbundene under Danmarks Idrætsforbund, inkl. Dansk Skytte Union, også rummer hotel- og konferencefaciliteter. Danske og internationale sportsstjerner færdes hjemmevandt på gangene og kan også mødes ved morgenmadsbuffeten.

Rabatpris med Støttekortet: 475 kr. pr. nat for et enkeltværelse. Dobbeltværelse er kr. 750,00

Normalpriser uden Støttekortet: 830,- for enkeltværelse og 1200 kr. for dobbelt.

Overnatning skal bestilles via Dansk Skytte Unions kontor på info@skytteunion.dk. Oplys navn, telefonnummer og Støttekortnummer på alle overnattende. Betaling sker til receptionen ved check-in.

Læs mere om Idrættens Hus og se billeder af værelserne her

 

Skal du ud og rejse? Tilbud til alle med Støttekortet
Nu er det muligt at booke et godt hotel med rabat og samtidig støtte Dansk Skytte Union.

I samarbejde med Hotel Express Online tilbyder Dansk Skytte Union nogle af de bedste priser på hoteller i hele verden. Tilbuddet gælder for alle med Støttekortet. Vi har testet sitet og fundet bedre priser på 2 ud af 3 hoteller, vi har brugt. Samtidig er Hotel Express Online rigtig nemt at bruge, og du finder over 100.000 hoteller.

For at kunne logge på portalen skal du bruge en en ”SIGN UP”-kode, som du får ved at skrive til DSkyU. Herefter skal du oprette dig med dit eget brugernavn og password. Så får du adgang til hoteller i hele verden og ovenikøbet mulighed for at leje bil.

Book dit næste hotelophold hos Hotel Express Online ved at kontakte DSkyU på info@skytteunion.dk for at få din ”SIGN UP”-kode!

Log på portalen og få adgang til 100.000 hoteller i hele verden 

 

Comments are closed.