KURSER

on January 2 by

Skal du på træneruddannelse? Tilbud til alle med medlemmer af Støtteforeningen
Nu er der rabat på 100 kr. at hente for alle Dansk Skytte Unions kursister med medlemskab af Støtteforeningen. Fra 2016 kan der opnås rabat på alle unionens uddannelsestilbud, herunder spotkurser, DIF træner 1, genopladning, flugtinstruktør samt Hjælpetræner og Træner 1+2.

Sådan opnås rabatten
Tilmeld dig kurset på lige fod med alle øvrige deltagere og betal det oplyste kursusgebyr. Send derefter en mail til mbj@skytteunion.dk og oplys hvilke kurser, du har deltaget i siden 1. januar i år og dine bankoplysninger. Herefter vil din Støtteforeningsrabat på 100,- pr. kursus blive overført i løbet af 10 hverdage.

Rabatten skal være indløst via ovenstående mail senest 1. december på året for kurset, ellers bortfalder den.

Rabat for skytter, instruktører og trænere
Vores uddannelser er målrettet vores medlemmer og spænder fra kortere enkeltstående spotkurser til den ivrige skytte, der ønsker at løfte eget niveau over hjælpetrænerkurser og flugtinstruktør til instruktøren, der ønsker at gå til hånde på skydebanen og til vores træneruddannelse, målrettet skyttetrænere. Vores uddannelsestilbud er under løbende revision og forbedringer, og gode ideer til nye kurser er altid velkomne. Vi inviterer dig til at dygtiggøre dig på et af vores kurser og samtidig opnå rabat med Støtteforeningen.

Læs mere om Dansk Skytte Unions uddannelsestilbud her.

Læs mere om Støtteforeningen her.

Comments are closed.