STØTTEKORTET

on March 5 by

STØT DANSK SKYDESPORT MED STØTTEKORTET

Med Støttekortet kan du for kr. 200,00 være med til at støtte og udvikle dansk skydesport. Indtægterne fra Støttekortet er bla. med til at sikre, at sektionerne får økonomisk råderum til talenter og subelite herunder juniorlandshold og mesterskabsgrupper.

 

UNIONSkortet er blevet til Støttekortet
Fra 1. januar 2017 har Støttekortet erstattet UNIONSkortet. Da UNIONSkortet blev indført i 2013 som erstatning for licensordningen, var ideen, at alle medlemmer skulle bidrage direkte til sektionernes drift – først som et krav og siden frivilligt. De forskellige tiltag er aldrig blevet nogen succes, og derfor er UNIONSkortet nu blevet til Støttekortet, som er bundet sammen med Støtteforeningen. Det betyder, at alle indbetalinger fremover går til Støtteforeningen og til de tre respektive sektioner, ligesom det kendes fra Støtteforeningen.

Læs mere om Støtteforeningen her.

 

Støttekortet er for alle
Støttekortet er for skytter, trænere, ledere eller andre, der vil støtte skydesporten i Danmark. Kortet er derfor ikke kun forbeholdt medlemmer af foreninger under Dansk Skytte Union. Privatpersoner der ønsker at støtte Dansk Skytte Union og skydesporten i Danmark kan også indløse kortet.

 

Medlemsfordele
Som med UNIONSkortet er der knyttet særlige fordele til Støttekortet i form af rabatter, konkurrencer og andre gode tilbud som f.eks.:

*Der trækkes lod om præmier i slutningen af hver måned. Har du indløst Støttekortet i januar, er du med i alle lodtrækninger hele året. Antallet af præmier kan variere fra måned til måned.

 

Indløs Støttekortet
Støttekortet kan indløses hvert år og gælder det pågældende kalenderår. Du indløser og betaler Støttekortet via linket nedenfor. Første gang opretter du dig med dine personlige oplysninger og dit betalingskort. Betalingen sker ved oprettelsen, og fremover bliver du opkrævet via sms, som du modtager i starten af januar. I sms’en kan du vælge at sige JA eller NEJ til betaling. Siger du JA til betaling, fornyer du Støttekortet, og beløbet på kr. 200,00 bliver trukket på dit betalingskort.

Indløs Støttekortet her.

Se listen over alle der har indbetalt til Støttekortet i 2017 her (6. oktober 2017)

 

Støttekortet er nu fradragsberettiget
Som med indbetalinger til Støtteforeningen er Støttekortet efter ligningslovens § 8A fuldt fradragsberettiget, hvis der oplyses CPR-nr. ved indbetalingen. Det gør du ved at sende en mail med dit navn, adresse, tlf.nr. og CPR.-nr. til info@skytteunion.dk.

Det er selvfølgelig også muligt at støtte skydesporten i Danmark med mere end kr. 200,00. Hvis du ønsker at støtte med et større beløb, kan du læse mere her. I 2017 er det muligt at få fradrag for op til kr. 15.600,00. Alle indbetalere, også de som har indbetalt til Støtteforeningen i 2016, vil i løbet af foråret få tilsendt et nyt kort, Støttekortet.

 

Spørgsmål og svar
Har du spørgsmål til Støttekortet kan du finde hjælpe på her: Spørgsmål og svar vedr. Støttekortet.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål kan du kontakte Dansk Skytte Union:
Tlf.: 43 26 23 52
info@skytteunion.dk

 

STØTTEFORENINGEN – SAMMEN KAN VI DET HELE!

 

Comments are closed.