UNIONSkortet bliver til Støttekortet

on January 2 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on UNIONSkortet bliver til Støttekortet

Fra 1. januar 2017 ændrer Dansk Skytte Union UNIONSkortet.

Da UNIONSkortet blev indført i 2013 som erstatning for licensordningen, var ideen, at alle medlemmer skulle bidrage direkte til sektionernes drift – først som et krav og siden frivilligt. De forskellige tiltag er aldrig blevet nogen succes, og derfor bliver UNIONSkortet nu erstattet af Støttekortet, som er bundet sammen med Støtteforeningen. Det betyder, at alle indbetalinger fremover går til Støtteforeningen og til de tre respektive sektioner, ligesom det kendes fra Støtteforeningen.

Opkrævningen sker som hidtil via sms i starten af januar måned. Prisen er forhøjet til 200 kr. af administrative hensyn. Til gengæld får du nu mulighed for at deltage i de månedlige lodtrækninger, der foretages i hele 2017. Her trækker vi blandt andet lod om artikler fra Bodum, 2Pluxx formstøbte høreværn, Kosta Boda vaser, tøj fra den officielle OL-kollektion og andet DSkyU merchandise. Støttekortet giver stadig de samme gode rabatter som UNIONSkortet med blandt andet rabat på unionens kurser på 100 kr., 10 % på Unionens tøj og merchandise samt rabat på hotel og billeje. Du får også direkte besked, når et nyt nummer af Skyttebladet er på gaden.

Efter ligningslovens § 8A vil beløbet være fradragsberettiget, hvis der oplyses CPR-nr. ved indbetalingen. Det er selvfølgelig stadig muligt at støtte med mere end 200 kr. – det kan du læse mere om her. I 2017 er det muligt at få fradrag for op til 15.600 kr.. Alle indbetalere, også de som har indbetalt til Støtteforeningen i 2016, vil i løbet af foråret få tilsendt et nyt kort, Støttekortet.

Læs mere om Støttekortet på unionens hjemmeside.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »