Update: Turneringer og DM’er indendørs

on March 1 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Update: Turneringer og DM’er indendørs

Af Ib Hansen

Desværre står vi jo fortsat i den situation, at det har lange udsigter med en genåbning for den indendørs idræt, det er vi kede af, da vi gerne ville have haft en god sæsonafslutning med et par DM’er og ikke mindst på vores turneringer.

Da der er åbnet op for udendørs idræt op til 25 deltagere, tror vi, at rigtig mange af jer fremskynder processen med at komme udendørs og komme i gang igen med skydningen for også den brede masse.

På den baggrund har vi besluttet at aflyse dette års DM på 15 m riffel, da vi sikkert ikke kan komme til at afholde det før en gang til sommer alligevel.

DM 10 m bliver, som i 2020, foreløbig skudt til efteråret. Dato ikke fastsat, men er coronaen ikke bekæmpet til den tid, så lidt tidligere end i 2020, så vi forhåbentlig kan få alle med inden der evt. kommer nye restriktioner. Planene er indtil videre en weekend for ungdom + åben med rem fordelt tre steder i landet (Nordlige Jylland, Sydlige Jylland/Fyn + Sjælland), så det ikke er prisen eller afstanden der skal afholde nogen fra at deltage. Resten mødes som sædvanlig over en weekend med juniorer den ene dag og seniorer den anden dag.

Turneringerne på 10 og 15 m er også aflyst for denne sæson. Vi nåede desværre kun 4 runder for de voksne og 2 runder for Ungdom og det selvom nogle foreninger gjorde sig store anstrengelser for at få skudt runder på forskud, da planerne om nedlukning af nogle dele af landet blev offentliggjort. Der skal lyde en stor tak for jeres deltagelse, og vi håber i vil med igen til næste sæson, hvor vi forhåbentlig kan køre igennem uden alt for store indgreb fra offentlige myndigheder. Vi har også besluttet, at næste sæsons turnering bliver med halvt turneringsgebyr, da vi ved at mange af jer er ramt på økonomien ovenpå krisen, og da i jo ikke har fået fuld valuta for pengene i denne sæsons turnering.

Vi beklager selvfølgelig situationen, men ikke rigtig noget vi har indflydelse på.

Håber i alle er ved godt mod, og at vi snart kan mødes til stævner/turneringer igen på normal vis.

Ps. Vi er i fuld gang med at få lavet en indbydelse til en 50 meter turnering i 2021

 

DIF-turneringen

Af: Peter Hansen

Da vi ikke ser der er den store ændring i forhold til da vi satte DIF turneringen på pause, er det nu besluttet helt at aflyse videre skydning af DIF turneringen i sæson 2020/21.

DIF medaljerne til 10m hold, vil der herefter som MIX-hold blive skudt om ved næste 10m DM, som lige nu på planen er skubbet til efteråret 2021.

Da der ikke er nye hold der har ønsket at skyde om deltagelse i næste DIF sæson 2021/22, vil alle 8 nuværende hold automatisk være kvalificeret til denne.

Vi håber selvfølgelig alle foreninger kan acceptere dette, samt at I alle vil være til at fastholde DIF turneringen som 10m flagskibet igen til næste sæson.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »