Uvante forhold for damejuniorerne på 50 meter

on September 11 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Uvante forhold for damejuniorerne på 50 meter

Christinna Herskind og Josefine Laursen fik deres sag for, da de i dag skød 3×40 på 50 meter ved VM i Changwon. Her blev de udfordret af vinden, som var meget skiftende:

– Det går ret skidt fra start, jeg får ikke rigtig styr på de knælende og får ikke så mange 10’ere. I midten af skydningen bliver vinden sværere at holde styr på, og især i de stående, fordi den skifter, så selvom man føler, at man er klar til at skyde, så skifter den, og så kommer der nogle skud hvor man bare bliver straffet rigtig meget, fortæller Josefine Laursen, der skød 1122 og blev nr. 53.

– Selvom resultatet er skuffende, så er jeg glad og positiv over, at jeg kom videre og kæmpede til det sidste, trods et resultat der er noget mindre end det, jeg plejer. Jeg skal hjem og træne lidt i vind og få styr på det, men jeg blev da nogle erfaringer rigere med at komme ud på nogle skydebaner, der er så store og med så svingende en vind, siger hun.

Christinna Herskind sluttede som nr. 39 med 1139 point. Som Josefine blev hun udfordret på sin erfaring med vanskelig vind:

– Det var svært i dag. Jeg er ikke så god til at skyde i vinden, og det var også det, der gav udfordringer. Især midtvejs i skydningen mærkede vi meget til vinden. I de liggende får jeg klikket lidt for den, og i de stående får jeg overhovedet ikke styr på den. Så jeg skal hjem og træne, for der var jeg ikke godt nok. Dagens resultater er lidt skuffende, men jeg er glad for den erfaring jeg har fået, fortæller Christinna Herskind.

Generelt var damejuniorernes skydning præget af meget lave resultater. En top otte placering, og dermed en finaleplads, krævede i dagens konkurrencen 1154 point. Finalen blev vundet af kinesiske Xu Hong.

Se alle resultater fra konkurrencen her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »