Marcus Errebo

Verdensklassestart af Marcus i dagens skydning på luftpistol

on August 13 | in DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Verdensklassestart af Marcus i dagens skydning på luftpistol

Eneste danske pistolskytte til World Cuppen i Gabala er Marcus Errebo i disciplinen 10m luftpistol 60 skud. Marcus skød tidligere på sæsonen i München 578 og placerede sig dengang som nr. 15 ved sin første World Cup som senior.

Af Susanne Meyerhoff

Marcus startede sin skydning med to virkelig flotte serier på 98-98 og lå dermed på første skydehold med helt fremme, men da han i slutningen af tredie serie og starten af fjerde serie får en stribe af 9’ere, så bliver det svært at holde stilen. Om skydningen i dag siger Marcus selv:

– Efter en halv dårlig træning på banerne lykkedes det mig at starte rigtigt godt i dag med 2 x 98, efter dette har jeg problemer med at ramme 10’eren, og et par 8’ere ødelagde nogle ellers fornuftige serier.

De følgende serier lyder på 94-95-95-94 hvor der er mange 9,9’ere i blandt skuddene. Marcus fortæller videre:

– Jeg er dog nogenlunde tilfreds med indsatsen pga, at jeg holdt mig til min taktik, og jeg kan mærke, at med endnu mere træning – både skydning og fysisk – kan jeg nå endnu længere.

Marcus Errebos resultater rakte i dag til en placering som nr. 36 (samme score som nr. 29) og 6 point fra finalen. De tre OL-pladser skal i finalen fordeles mellem fire skytter: to fra Kazakstan, og en fra Korea og en fra Spanien. Godt udgangspunkt for at ‘beholde’ pladserne i Europa.

 

Der afholdes World Cup i pistol, riffel og flugt i Gabala, Aserbajdsjan, den 6.-16. august. Flere end 1.000 skytter fra 83 nationer deltager. Danmark deltager med 9 skytter – 1 pistolskytte, 7 riffelskytter og 1 skeet-skytte, se danskernes program her. Stævnets helt store danske historie er Torben Grimmels flotte præstation og OL-plads til Danmark.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »